23 квіт. 2019 13:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

68

0

Гройсман на Вінниччині заявив, що йде на парламентські вибори

Гройсман на Вінниччині заявив, що йде на парламентські вибори

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман йтиме до Верховної ради зі своєю командою. Про це посадовець повідомив 23 квітня під час робочої поїздки на Вінниччину.


Гройсман на Вінниччині заявив, що йде на парламентські вибори

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман йтиме до Верховної Ради зі своєю командою. Про це посадовець повідомив 23 квітня під час робочої поїздки на Вінниччину.

«Я казав, що не буду брати участь в президентській кампанії як кандидат в Президенти. Я говорив, що братиму участь в парламентській компанії. Я буду брати участь, щоб боротись за довіру українців, яку треба виправдати. Наголошую, що ми маємо об’єднати якісних людей, які мають гарний досвід, енергію, запал, молодість, щоб вони могли змінювати країну. Країна потребує змін. Швидких, динамічних змін. Люди про це говорять. Ми маємо дати те людям, що вони хочуть. Тому рішення прийнято. Я буду брати участь в парламентській кампанії», - повідомив Володимир Борисович.

Прем'єр не уточнив, в якому форматі буде виборча кампанія. Чи це буде на базі «Європейської стратегії», чи на іншій політичній платформі. Також зазначив, що пізніше розповість про команду, з якою у жовтні підуть на вибори.

«Зараз я як прем'єр-міністр працюю до наступних парламентських виборів», - сказав Володимир Гройсман.

Гройсман на Вінниччині заявив, що йде на парламентські вибори

Гройсман на Вінниччині заявив, що йде на парламентські вибори - фото 2

Гройсман на Вінниччині заявив, що йде на парламентські вибори - фото 3

Гройсман на Вінниччині заявив, що йде на парламентські вибори - фото 4

Нагадаємо, що 21 квітня до Вінниці приїхав прем’єр-міністр Володимир Гройсман. Разом із дружиною Оленою він проголосував за майбутнього Президента на виборчій дільниці в школі №10.

Вiнниця.info