25 трав. 2019 13:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

91

0

Гройсман поведе у Верховну Раду свою політичну силу - «Українська стратегія»

Гройсман поведе у Верховну Раду свою політичну силу - «Українська стратегія»

«Українська стратегія» Гройсмана об’єднань з іншими політичними силами не планує


Гройсман поведе у Верховну Раду свою політичну силу - «Українська стратегія»

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман в ефірі телеканалу «Україна» повідомив, що братиме участь в парламентських виборах з власною політичною партією і не планує об’єднань з іншими політичними силами.

«Я прийняв рішення йти до українського парламенту. Хочу створити політичну силу, без об’єднань. Я її очолю. Хочу сформувати команду людей, які мають молодість, які мають вже досвід і чітко розуміють, що потрібно державі. Ця політсила буде мати назву «Українська стратегія».

Наша стратегія це сильна Україна і заможні громадяни. Над цим потрібно працювати. Ви знаєте, я ніколи не займався популізмом, але я точно знаю, як потрібно вирішувати проблеми», - сказав В. Гройсман.

Також він додав, що буде просити Раду підтримати його відставку з посади прем’єр-міністра та, відповідно до чинного законодавства, залишатиметься на посаді до призначення нового Уряду.

Нагадаємо, після інавгурації Президента Володимира Зеленського, Володимир Гройсман повідомив, що подає у відставку та братиме участь у парламентських виборах.

Як повідомляла Вiнниця.info, вибори до Верховної Ради призначені на 21 липня.

В 2015 році у Вінниці до місцевих виборів створили партію «Вінницька Європейська Стратегія». Партія команди Володимира Гройсмана отримала більшість в міській раді.

Вiнниця.info