16 лип. 2015 13:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

96

0

Хто з вінницьких чиновників найпопулярніший у «Фейсбук»

Хто з вінницьких чиновників найпопулярніший у «Фейсбук»

 Вінницькі чиновники у соцмережі. Хто найпопулярніший


Хто з вінницьких чиновників найпопулярніший у «Фейсбук»

 «Фейсбук» (ФБ) захопив вже кілька мільйонів найактивніших українців — представників середнього класу, політиків і навіть перших осіб держави. Вінницькі посадовці – не виключення.

Редакція ВИННИЦА.info проаналізувала, хто з місцевих держслужбовців найпопулярніший у «Фейсбуці». Щодо керівництва мерії, то найбільше «френдів» має заступник міського голови Галина Якубович. А саме – 214. Вона активно поширює пости у своєму життєписі, як інформаційного чи політичного, так і розважального змісту.

Хто з вінницьких чиновників найпопулярніший у «Фейсбук»

Слідом за нею по кількості «друзів» заступники Ігор Корольчук (83) та Андрій Рева (73). На жаль, в.о. обов’язків мера Сергій Моргунов у соцмережі не зареєстрований.

Вінницька обласна державна адміністрація, вочевидь, байдужа до віртуального спілкування. Керівництво ОДА у «Фейсбук» представляє тільки її очільник Валерій Коровій. Товаришують з ним у мережі 2058 осіб. Заступників губернатора у ФБ ми не знайшли.

Цікаво, що Валерій Вікторович має чимало «френдів», але сам інформацією не ділиться. Здебільшого публікації у життєписі розміщують його ж під пищики, в тому числі журналісти.

Хто з вінницьких чиновників найпопулярніший у «Фейсбук» - фото 2

Депутати-мажоритарники ВРУ від Вінниччини «Фейсбук» освоїли вже давно. При чому, у деяких з них, сторінка завжди активно оновлюється, а не лише активізується напередодні виборів.

За кількістю підписників та «френдів» в народних обранців можна створити міні-рейтинг, очолить який Олександр Домбровський із майже п’ятьма тисячами підписників.

Хто з вінницьких чиновників найпопулярніший у «Фейсбук» - фото 3

На другому місті – Юрій Македон. Він постійно публікує найновішу інформацію з колуарів Ради, оперативно повідомляючи про прийняти законопроекти чи результати голосування, тому й має 2309 «френдів».

Трійку лідерів закриває Руслан Демчак із 1628 «друзями». Далі слідують Іван Мельничук (1537), Микола Кучер (443), Олексій Порошенко (383) та Петро Юрчишин (110).

ВИННИЦА.info