13 жовт. 2010 18:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

32

0

Лорд Балфе: хотів би побажати Януковичу не бути більше двох разів Президентом, щоб не набридати людям

Лорд Балфе: хотів би побажати Януковичу не бути більше двох разів Президентом, щоб не набридати людям

Екс-депутат Європарламенту вважає, що Януковичу не слід йти шляхом екс-президента та нинішнього прем’єр-міністра Росії Володимира Путіна


Лорд Балфе: хотів би побажати Януковичу не бути більше двох разів Президентом, щоб не набридати людям

Депутат Європарламенту у 1979-2004 роках, англійський лорд Ричард Балфе побажав Президенту України Віктору Януковичу бути Президентом не більше двох термінів та не йти шляхом російського екс-Президента та прем’єр-міністра Володимира Путіна.

Про це лорд Ричард Балфе сказав під час візиту у Вінницю.

«У любій демократії рано чи пізно людям набридають лідери. І я хотів би побажати В.Януковичу не бути більше двох разів Президентом, щоб не набридати людям. Не варто йому йти шляхом Путіна», - сказав Р. Балфе.

Він також повідомив, що у Брюсселі В.Януковича сприймають як людину, з якою можна мати справу, але відразу дав зрозуміти, що цим не потрібно зловживати, встановлюючи тотальну владну вертикаль.

«В.Янукович незважаючи на поразку на виборах Президента у 2004 році, зумів зберегти та наростити свій електоральний потенціал, що дозволило йому у 2010 році стати Президентом», - сказав лорд Р.Балфе.

Він також висказав своє бачення поразки кандидата на виборах Президента Юлії Тимошенко та причини поразки колишнього Президента Віктора Ющенка.

«Виборча програма кандидата у Президенти Юлії Тимошенко була занадто персональна і сконцентрована на її персоні, а не на перспективах України, тому вона й програла», - сказав Р.Балфе.

За його словами, «у В.Ющенка відмінні можливості інтегрувати Україну у Європейську спільноту, але він, чомусь, ними не скористався й втратив цей шанс. Його результати на виборах довели, що українцям не байдуже питання євроінтеграції».

Більше детально про візит Річарда Балфе у Вінниці та його думки стосовно євроінтеграції України читайте тут.

 

ВИННИЦА.info

 


0
0