20 лип. 2016 10:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

83

0

Ідеальна шкіра і сучасний манікюр: процедури для вінницьких красунь. Спецпроект «Літо»

Ідеальна шкіра і сучасний манікюр: процедури для вінницьких красунь. Спецпроект «Літо»

 Ідеальна шкіра і сучасний манікюр: процедури для вінницьких красунь. Спецпроект «Літо»


Ідеальна шкіра і сучасний манікюр: процедури для вінницьких красунь. Спецпроект «Літо»

Ми прoдoвжуємo пізнaвaльний спецпрoект «Літo». Сонячний липень перетнув екватор, тому сьогодні розповімо, які процедури рекомендують вінницькі салони для бездоганної шкіри і красивих нігтів. Пропозиції підійдуть, як для тих, хто збирається на відпочинок, так і тим, хто з нього повернувся.

У Mery-Mery Beauty Club на Нансена 7-А http://meri-meri.com в літній період для ідеальних ніжок рекомендують електроепіляцію, яка є більш безпечною за лезерну та користується попитом у вінницьких модниць. Вартість послуги – 30 грн. за 5 хвилин.

«Ми здійснюємо видалення небажаного волосся у всіх частинах тіла, при цьому відбувається вплив на кожен волосок і знищення відбувається назавжди. Ця процедура цілком актуальна влітку», - сказали у салоні.

Яскравий та оригінальний малюнок на нігтях у Mery-Mery Beauty Club можна підібрати за каталогами салону, він коштує 3 грн., а також можна принести власний, який відтворять майстри. Вартість нанесення візерунку 45 грн., гель-лаку – 100 грн.

Ідеальна шкіра і сучасний манікюр: процедури для вінницьких красунь. Спецпроект «Літо»

Укріпити тіло після поїздки на море пропонують в салоні «Мамзель» на В’ячеслава Чорновола 10/2 http://vk.com/id_mamselle. Відвідувачкам пропонують різноманітні обгортання водоростями та шоколадом. Вартість процедури від 150 грн. Також для зменшення обємів пропонують програми зі схуднення та масажі, які приводять тіло в тонус. Вартість – від 50 грн. Діє 11 програм СПА-капсули, де за одну процедуру можна втратити до 300 г зайвої ваги. Вартість однієї програми 80 грн. 

Салон «Лакшмі», Київська, 29, www.lakshmi.in.ua рекомендує відвідувачам процедуру "фітобочка". Вона сприяє виведенню токсинів, зменшенню об’ємів та маси тіла. Вартість відвідування "фітобочки" 80 грн. також до послуги можна додати масаж. В залежності від складності – ціна 250-500 грн.

Цьогоріч користуються попитом манікюр та педикюр гель-лаком з різними камінчиками. Вартість 150 і 200 грн. відповідно. 

Дім краси «Secret de beaute», http://vk.com/secretdebeaute, провулок Амосова, 28-А, зуп. Лялі Ратушної, рекомендує усім, хто повернувся з морських поїздок або просто бажає оздоровити тіло процедуру аромопілінгу.

«Аромопілінг - це очищуюча та тонізуюча процедура, яка здійснює інтенсивну дренажну дію, знищує ороговілі клітини, додає гладкості шкірі. Тривалість - 1 година, ціна 300-350 грн.», - зазначають в салоні.

У комфортній атмосфері догляд за нігтями можна зробити під час спеціальної послуги СПА-манікюру, коли у окремій затишній кімнаті відбувається одночасно парафінотерапія та створення форми нігтів. Вартість – 120 грн. Подібна процедура СПА-педікюру коштує у Домі краси 180 грн.  

Ідеальна шкіра і сучасний манікюр: процедури для вінницьких красунь. Спецпроект «Літо» - фото 2

У релакс-центрі «Аквамарин» http://aquamarin.vn.ua/ в теплі дні охоче відвідують гідромасажні ванни. Така процедура рекомендована людям, які повернулися стомленими після активного відпочинку. Призначена для реабілітації організму після травмування м’язів та суглобів, запалень, порушення діяльності нервової системи. Сюди входять такі процедури, як струйний масаж, гідролазерний масаж, магнітний, голкуватий душ, аромотерапія. Сприяє покращенню кровообігу та обміну речовин після токсикозу та гіпоксії, сприяє втраті зайвої ваги. Вартість сеансу від 150 грн.

Популярна в літній період послуга гарячого манікюру. Її вартість 120 грн. Парафінотерапія відновлює шкіру рук. Ціна 70 грн.  

Професійний догляд за руками і гарний настрій за доступною ціною пропонують у мережі «Експрес Манікюр», куточки якого розташовані у гіпермаркетах Вінниці.

«У нас ключовий тренд – стійке покриття та дизайн нігтів, що підкреслює індивідуальність кожної жінки. Нещодавно окрім послуг манікюру з’явилася можливість зробити експрес-педікюр за 110 грн. Новинкою в асортименті є послуга професійного візажиста», - розказали в «Експрес Манікюрі».

Ідеальна шкіра і сучасний манікюр: процедури для вінницьких красунь. Спецпроект «Літо» - фото 3

Нагадаємо, що раніше ми повідомляли про літні процедури для здорового обличчя і сяючого волосся.

Оглянули  бази відпочинку під Вінницею, де можна порибалити, засмагнути і відпочити у будиночках серед лісу.

Пoцікaвилися, як вінничaни прoвoдять свoї відпустки. Виявилoся, щo нaйпoпулярнішими є зaкoрдoнні тури в Бoлгaрію і Туреччину.

В першoму мaтеріaлі Спецпрoекту «Літo», ми рoзпoвіли прo дитячі тaбoри Вінниччини: де вoни знaхoдяться, скільки кoштують тa умoви відпoчинку.

Вінниця.інфо