4 груд. 2018 14:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

31

0

Ігор Ткачук став спікером Міжнародного бізнес-форуму

Ігор Ткачук став спікером Міжнародного бізнес-форуму

 Ігор Ткачук став спікером Міжнародного бізнес-форуму 


Ігор Ткачук став спікером Міжнародного бізнес-форуму

 Днями в Одесі пройшов Міжнародний бізнес-форум «Big Brands 2018». Захід організований Вищою Радою Європейської Асоціації Розвитку бізнесу об’єднав людей, яким вдалось дійти до поставленої мети: створити власний бізнес, стати успішними керівниками у різних галузях й просто стати кращими.

Загалом до роботи форуму долучилось більше 20-ти спікерів з України, Литви, Китаю, Польщі, США, Великобританії та інших країн. Які розповіли присутнім про програми розвитку бізнесу, інновації та нетворкінг, ринок будівництва та юриспруденції, технології в бізнесі. Цього дня на сцену вийшли представники великого бізнесу, очільники державних підприємств, генеральний консул КНР в Одесі, помічник консула Литовської Республіки.

Одним зі спікерів став очільник Одеської філії державного підприємства «Адміністрації морських портів України» та депутат Вінницької міської Ради Ігор Ткачук, який повідомив учасникам форуму про особливості роботи державного підприємства.

«В ході свого виступу розповів про так звану ділову «павутину». Загалом мова йшла про ефективний нетворкінг та функціонування державного підприємства. Я маю значний досвід у роботі на державних підприємствах та у приватних структурах. В умовах сьогодення одним з головних навиків успішної людини вважається наявність корисних знайомств та контактів, які дозволяють пришвидшити вирішення необхідних завдань. Для керівника важливо побудувати вертикаль горизонтальних та вертикальних зв’язків, сформувати лояльну до мети підприємства компанії персонал, делегувати повноваження підлеглим і чітко визначити рамки відповідальності кожного з них. Важливо мотивувати співробітників. Тут мова йде про збільшення заробітних плат, покращення соціального пакету, а також проблемні питання, які назрівають у суспільстві. Позитивний нетворкінг – основа довготривалих та ефективних відносин, запорука бізнесу, який розвивається, сімейного благополуччя та самореалізації», - говорить Ігор Ткачук.

Ігор Ткачук став спікером Міжнародного бізнес-форуму

Завершився Міжнародний бізнес-форум церемонією нагородження GALA AWARD CEREMONY BIGBANDS 2018. В ході якої організатори відзначили кращі підприємства у різних галузях.

Ігор Ткачук став спікером Міжнародного бізнес-форуму - фото 2

Фото зі сторінки Ігоря Ткачука в Facebook