22 лют. 2016 10:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

87

0

iHUB запрошує вінничанин реалізувати свої проекти в комфортних умовах і з підтримкою

iHUB запрошує вінничанин реалізувати свої проекти в комфортних умовах і з підтримкою

 Учасниками тренінгів може стати будь-який вінничанин, який цікавиться інноваційними технологіями


iHUB запрошує вінничанин реалізувати свої проекти в комфортних умовах і з підтримкою

 З моменту відкриття Центру підтримки інновацій та підприємництва iHUB в заходах, які проводились на його базі, взяло участь більше 350 людей. Вісім резидентів вже розпочали там свою роботу, також розпочато перший стартап. На сьогодні набір резидентів до Центру триває.

Про це інформує Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

«Наразі в iHUB працює 8 резидентів, а загалом Центр може прийняти одночасно 44 резидента, тому набір триває, – розповідає директор вінницького iHUB Руслан Бурлаченко. – Основним потенціалом ми вважаємо студентів вінницьких вишів. Ініціативна молодь тут має можливість отримати новий досвід та розпочати власну справу. Центр може бути гарною платформою для початківців, адже вінницький iHUB є лише однією ланкою всесвітньої мережі з майже 60-ти подібних центрів у різних містах світу».

Для того, щоб стати резидентом Центру, необхідно мати інноваційну ідею та бажання втілювати її у життя. Працювати у iHUB можуть також фрілансери та аутсорсери. Кандидату потрібно повідомити адміністрацію закладу  про те, чим він бажає займатися, скласти відповідний договір  та отримати карту резидента. З цього моменту двері iHUB відкритті для нього цілодобово.

Окрім того, на базі Центру регулярно проводяться різноманітні тренінги, які допомагають започаткувати власний бізнес та зробити його успішним. Протягом лютого та березня у iHUB заплановано ряд тренінгів по розвитку жіночого підприємництва.

iHUB запрошує вінничанин реалізувати свої проекти в комфортних умовах і з підтримкою

Учасниками тренінгів може стати будь-який вінничанин, який цікавиться інноваційними технологіями, хоче робити власну справу або вже має свій бізнес.  Для участі у івентах необхідно лише зареєструватися на сторінці події у Фейсбуці https://www.facebook.com/iHUBVinnytsia або на офіційному сайті http://ihub.com.ua/ua/vinnicya/ та отримати підтвердження від менеджера Центру.

Вінницький iHUB бере участь і в проекті EGAP, мета якого - допомогти вдосконалити якість електронного врядування, покращати взаємодію влади та громадян, сприяти соціальним інноваціям в Україні та регіоні. В квітні та червні планується проведення двох хакатонів на цю тематику.

ВИННИЦА.info