20 берез. 2017 13:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

50

0

Інспектори перевірили 18 закладів Вінниччини: порушників оштрафували

Інспектори перевірили 18 закладів Вінниччини: порушників оштрафували

 Проведено 18 перевірок дотримання законодавства про працю суб’єктами господарювання


Інспектори перевірили 18 закладів Вінниччини: порушників оштрафували

 Головними державними інспекторами відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Вінницькій області протягом тижня розглянуто 6 справ за ст.265 КЗпП України та накладено фінансові санкції на суму 19200 грн. Проведено 18 перевірок дотримання законодавства про працю суб’єктами господарювання, під час яких виявлено ряд порушень законодавчих та нормативно-правових актів.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з питань праці у Вінницькій області.

КЗ «Вінницька обласна психоневрологічна лікарня ім. академіка О.І.Ющенка» (м.Вінниця), порушення: ст.ст. 116, 117, 166 КЗпПУ (порушуються строки виплати розрахункових сум перед звільненими працівниками, не виплачується середній заробіток за час затримки розрахунку із звільненими по день фактичного розрахунку, на роботах із шкідливими умовами праці працівникам не видаються безоплатно за встановленими нормами молоко або інші рівноцінні харчові продукти). Головному лікарю внесений припис про усунення виявлених порушень закону та складений протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.41 КУпАП.

ТОВ «АТП - 10565» (Тиврівський район), порушення: ст.ст.83, 169 КЗпПУ (при звільненні працівникам невірно визначена та не виплачена кількість днів компенсації за невикористану щорічну відпустку, не охоплені періодичними медичними оглядами за кошти роботодавця працівники, які працюють з комп’ютерами). Директору товариства внесений припис про усунення виявлених порушень закону та складений протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.41 КУпАП.

ТОВ «Бетон-Центр» (Вінницькій район), ст.115, 116 КЗпПУ (виплата заробітної плати працівникам проводиться один раз на місяць, не виплачується середній заробіток за час затримки розрахунку із звільненими по день фактичного розрахунку).

Вінниця.info