4 квіт. 2020 09:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Здоров‎’‎я
0

141

0

Інтерактивна карта щодо перебігу захворювання на COVID-19 у Вінницькій області

Інтерактивна карта щодо перебігу захворювання на COVID-19 у Вінницькій області

Інтерактивна карта захворюваності


Інтерактивна карта щодо перебігу захворювання на COVID-19 у Вінницькій області

Станом на ранок 4 квітня на території Вінницької області зареєстровано 148 підозр на коронавірус. В 75 випадках діагноз лабораторно не підтверджений, в 66 випадках виявлений коронавірус, в тому числі - у 6 дітей. 47 випадків – в місті Вінниця.

Вінниця.info розробила інтерактивну карту, за допомогою якою можна буде відстежувати інформацію щодо перебігу захворюваності в області.

На карті позначено населений пункт, стать та можлива причина захворювання пацієнтів (повернувся з-за кордону, контактував з кимось із тих, хто повернувся), а також наявну інформацію з посиланнями на відповідні новини.

На 4 квітня у Вінницькій області одужали дві людини, які хворіли на коронавірус. Це чоловік, який подорожував країнами Європи, а також жінка, яка повернулася з Франції. Тести не підтвердили наявності в них хвороби. Ці випадки позначені іншим кольором.

Варто зазначити, що на карті не позначене точне місце перебування пацієнтів. Відмітка – лише прив’язка до населеного пункту. Також на ній позначені лише ті випадки, коли відома конкретна інформація щодо хворої людини.



Загалом, статистика по області наступна:

  • місто Вінниця – 47 випадків;
  • Гайсинський район – 8 випадків;
  • Ладижин – 1 випадок;
  • Вінницький район – 2 випадки;
  • Чернівецький район – 1 випадок;
  • Жмеринський район – 2 випадки;
  • Липовецький район – 1 випадок;
  • Крижопільський район – 2 випадки;
  • Хмільницький район – 2 випадки.

«Громадяни, в яких лабораторно підтверджено коронавірус – 41 на стаціонарному лікуванні, 25 лікуються амбулаторно. В усіх них задовільний стан, ондак у 5 пацієнтів – стан стабільно важкий. Зокрема, дитина в Могилів-Подільському районі досі знаходиться на штучній вентиляції легень», – заявив під час брифінгу голова Вінницької ОДА Владислав Скальський.

Загалом в Україні зафіксовано 1096 випадків коронавірусної хвороби, з них 28 летальних, 23 пацієнти одужали.

Вінниця.info