5 квіт. 2021 17:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

440

0

​«Інтертелеком» припиняє роботу на Вінниччині та ще у 12 областях

​«Інтертелеком» припиняє роботу на Вінниччині та ще у 12 областях

З 1 липня оголосив про припинення надання своїх послуг у 12 областях, в тому числі і у Вінницькій.


​«Інтертелеком» припиняє роботу на Вінниччині та ще у 12 областях

Національний мобільний оператор «Інтертелеком», який надає послуги голосового зв’язку і швидкісного інтернету по всій території України у стандарті CDMA, з 1 липня оголосив про припинення надання своїх послуг у 12 областях, в тому числі і у Вінницькій.

Про це повідомляється на сайті компанії.

До переліку областей, де більше не функціонуватиме «Інтертелеком» входять: Вінницька, Житомирська, Київська та Київ, Кропивницька, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області. Користувачам ІТ прийшли відповідні повідомлення.

«У зв’язку з відмовою від використання частини радіочастотного ресурсу, з 1 липня компанія «Інтертелеком» повідомляє про припинення надання послуг», – зазначили у повідомленні.

Повідомляється, що захищаючи інтереси споживачів, а також з метою збереження їх прав на отримання телекомунікаційних послуг, компанія «Інтертелеком», НКPЗІ та ПАТ «Укртелеком» домовилися про прийняття вказаного номерного ресурсу для продовження надання послуг фіксованого телефонного зв’язку.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info