18 квіт. 2016 13:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

161

0

Ірина Борзова заснувала Благодійний фонд: Добро та взаємопідтримка є вкрай необхідними

Ірина Борзова заснувала Благодійний фонд: Добро та взаємопідтримка є вкрай необхідними

 Вінничанка Ірина Борзова заснувала Благодійний фонд: Добро та взаємопідтримка є вкрай необхідними


Ірина Борзова заснувала Благодійний фонд: Добро та взаємопідтримка є вкрай необхідними

 Ірина Борзова – активна волонтерка, молодий політик та бізнес-леді, яка відома у Вінниці успішними реалізованими проектами, у 2016 році зробила новий крок у своїй діяльності - заснувала благодійний фонд, а громадська організація «Розвиток.Розвиток», яку вона очолює з 2011 року, стала Всеукраїнською.

Активність Ірини Борзової вражає, адже постійно під її керівництвом реалізовуються корисні та цікаві проекти, спрямовані на вирішення актуальних суспільних проблем у сфері культури, освіти, охорони здоров'я, розвитку молоді та соціального захисту людей.  А відкриття благодійного фонду стало закономірним продовженням її діяльності.

 Ірина Борзова заснувала Благодійний фонд: Добро та взаємопідтримка є вкрай необхідними

Ірина Борзова

«Після початку моєї політичної кар’єри  до мене дуже часто надходять прохання допомогти у тій чи іншій ситуації, матеріально підтримати чи проконсультувати у деяких питаннях. Я намагаюсь відгукнутись на прохання і зробити максимум, що можливо. Адже вірю, що добро та взаємопідтримка вкрай необхідні, особливо зараз, коли в країні війна і економічна криза. Та щоб систематизувати роботу та продовжувати працювати в цьому напрямку у мене виникла ідея відкриття благодійного фонду» - розповідає Ірина Борзова.

«Благодійний фонд Ірини Борзової» буде надавати допомогу людям, які опинилися в скрутних життєвих обставинах, дітям-сиротам та людям з інвалідністю. Також в планах - підтримка талановитих і обдарованих дітей, цікавих та інноваційних проектів, допомога у залученні додаткових ресурсів для активних мешканців.

Щоб звернутись за допомогою до фонду, потрібно на сайті borzova.com.ua , у розділі «Благодійний фонд Ірини Борзової» детально описати свою ситуацію, прикріпити супроводжуючі документи (виписки, фото, ксерокопії, тощо) та надіслати на розгляд комісії. Кожна ситуація буде детально вивчена, а рішення про надання допомоги будуть прийматись на засіданнях Правління. Попри щире бажання допомогти усім, у «Благодійному фонді Ірини Борзової» розуміють, що практично це зробити дуже складно. Та все ж сподіваються, що спільними зусиллями зможуть покращити життя тих, хто цього дійсно потребує.

 «Благодійний фонд Ірини Борзової» за місяць свого існування вже має результат, адже  в березні за фінансової підтримки фонду вийшла збірка віршів Юрія Прокопенка «Посвята жінкам». Її автор - вінницький поет, член громадської організації «Гармонія», яка опікується людьми з інвалідністю, дуже творча та обдарована особистість. Презентація збірки відбудеться 28 квітня о 17.00 в реабілітаційному центрі «Гармонія» за адресою вул. Винниченка, 5.

 Ірина Борзова заснувала Благодійний фонд: Добро та взаємопідтримка є вкрай необхідними - фото 2

У своїй громадській діяльності Ірина Борзова також не зупиняється. Так, наразі триває активна підготовка до щорічного фестивалю «Вінницька студентська весна», феєричний фінал якого відбудеться 14 травня на Європейській площі під час відзначення днів Європи у Вінниці. В цьому році організатори очікують, що у фестивалі візьмуть участь більш ніж 1000 студентів не лише з вінницьких ВУЗів, а й з усієї України. На Європейській площі з 15.00 до 19.00 відбудеться виставка навчальних закладів «Європейська освіта», грандіозний гала-концерт на великій сцені, флеш-моб «Європа в серці» і презентація соціальних проектів «Європа починається з наших дій», під час яких молодь висловить своє бажання бути частиною Європи.  У період  з 1 по 29 квітня 2016 року подати заявку на участь у фестивалі може як і навчальний заклад, так і самостійно студент, який має лідерські якості, володіє інтелектуальними та творчими здібностями, є активним та свідомим громадянином своєї держави. Деталі про фестиваль та анкета на участь знаходяться на сайті borzova.com.ua

 Ірина Борзова заснувала Благодійний фонд: Добро та взаємопідтримка є вкрай необхідними - фото 3

Також ГО «Всеукраїнське об’єднання Розвиток. Розвиток»  до Дня Європи в Україні організовує соціальний проект «Європа починається з мене», метою якого є формування позитивної громадської думки щодо євроінтеграційного курсу України.

«На День Європи ми шануємо наші спільні цінності, спільну історію та, що найголовніше, наше спільне майбутнє. Європа починається з кожного з нас: з наших дій, мислення, кроків, і ми повинні зробити для цього дуже багато» - зазначає Ірина Борзова. – І ми запрошуємо активних громадських діячів, політиків, творчих особистостей та усіх, кому небайдужа доля нашої країни висловити власне бачення на тему «Європа починається з мене, тому що….», сфотографуватись із інформаційною табличкою «Європа починається з мене» та виставити фото в соціальні мережі із хештегом #європапочинаєтьсязмене.   Адже день Європи є ще однією нагодою для українців нагадати усім і підтвердити, що ми – європейська нація».

 Ірина Борзова заснувала Благодійний фонд: Добро та взаємопідтримка є вкрай необхідними - фото 4

Детальна інформація про проекти ГО «Всеукраїнське об’єднання Розвиток. Розвиток» та діяльність благодійного фонду знаходиться на сайті borzova.com. ua

Ірина Борзова заснувала Благодійний фонд: Добро та взаємопідтримка є вкрай необхідними - фото 5