8 лют. 2022 15:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Політика
0

77

0

Ірина Борзова: «Велике будівництво» – це програма для людей

Ірина Борзова: «Велике будівництво» – це програма для людей

Розвиток якісної інфраструктури, розвиток економічного потенціалу Вінницької області та створення якісних умов для життя людей - пріоритет центральної влади і депутатів «Слуги Народу»


Ірина Борзова: «Велике будівництво» – це програма для людей

Розвиток якісної інфраструктури, розвиток економічного потенціалу Вінницької області та створення якісних умов для життя людей – пріоритет центральної влади і депутатів «Слуги Народу».

На цьому наголосила народний депутат України, голова Вінницької обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Ірина Борзова.

Ірина Борзова: «Велике будівництво» – це програма для людей

«Роками в країні накопичувались довгобуди. Про них згадували хіба що напередодні чергових виборів. Кожна недобудова це не лише втрачені можливості, а й мільйони державних коштів, коштів платників податків, які були вкрадені, або просто «зариті в яму». Зараз завдяки ініціативі Президента, завдяки нашим платникам податків, в довгобудах «ставиться крапка» і створюється якісна інфраструктура, що дає поштовх економічному розвитку», – говорить Ірина Борзова.

В Україні та у Вінницькій області розпочато масштабну розбудову якісної інфраструктури в рамках програми «Велике будівництво». І це бачить кожен. Адже це оновлені дороги, школи, дитячі садки, центри екстреної медичної допомоги та стадіони.

Ірина Борзова: «Велике будівництво» – це програма для людей - фото 2

«Велике будівництво» – це реконструкція об’єктів, заснована на принципах енергоефективності та високої якості, інклюзивності та націленості на кожного українця як клієнта. Це програма для людей», – зазначила народний депутат України.

У 2021 році на Вінниччині 49 збудованих і відремонтованих об’єктів. Це 255 кілометрів доріг державного значення. 95 кілометрів відремонтованих місцевих доріг та 10 мостів. У Вінниці на Замковій горі встановлено Великий Прапор України – найбільший в області.

Ірина Борзова: «Велике будівництво» – це програма для людей - фото 3

Проведена реконструкція дитячих садочків у Вінниці, Барі, Гайсині та Сутисках. Збудовано два малі групові будиночки для дітей-сиріт з інвалідністю у Стрижавці.

Ірина Борзова: «Велике будівництво» – це програма для людей - фото 4

Відбулась реконструкція кардіоцентру в місті Могилів-Подільський. Реконструкція приймальних відділень 10 опорних лікарень у Вінниці, Бершаді, Жмеринці, Хмільнику, Козятині, Ямполі, Гайсині, Тульчині, Калинівці, Могилеві-Подільському. Закуплено нове сучасне діагностичне обладнання.

Проведена реконструкція радіологічного відділення та хіміотерапевтичного корпусу Подільського регіонального онкоцентру.

Ірина Борзова: «Велике будівництво» – це програма для людей - фото 5

Реконструкція з добудовою корпусу в лікарні швидкої медичної допомоги у місті Вінниця по вулиці Київській.

В рамках програми «Велике будівництво» «з нуля» побудовано амбулаторію в селі Дашківці та по області відремонтовано 24 сільські амбулаторії.

Відкрили після реконструкції плавальний басейн у місті Могилів-Подільський. Спортивний комплекс з басейном «Аква-Він» у місті Вінниця. Добудували спортивно-оздоровчий комплекс «Авангард» у Браїлові. Збудували спортивний майданчик з влаштуванням синтетичного покриття «штучна трава» у селі Ялтушків.

Ірина Борзова: «Велике будівництво» – це програма для людей - фото 6

Ірина Борзова: «Велике будівництво» – це програма для людей - фото 7

Завершено реконструкцію території пам’ятки містобудування та архітектури державного значення «Палац» Потоцьких у Тульчині.

«Розбудова країни і покращення життя людей є основою для розвитку нашої держави, кожного її регіону, кожного міста та громади. Ми і надалі будемо над цим працювати.

У 2022 році на Вінниччині продовжиться реалізація програми «Велике будівництво». Це ремонт доріг, мостів, будівництво спортивних майданчиків, реконструкція шкіл, садочків та лікарень», – наголошує Ірина Борзова.

Народна депутатка нагадала, що саме завдяки принциповій позиції Президента, на Вінниччині розпочалась реалізація двох наймасштабніших проектів, про які говорили десятиліттями, але не робили. Це реконструкція злітно-посадкової смуги аеропорту «Вінниця» та будівництво нового мосту через Дністер між Україною та Молдовою.

Ірина Борзова: «Велике будівництво» – це програма для людей - фото 8

«Наша команда на Вінниччині, працює над оновленням інфраструктури, розвитком економічного потенціалу регіону та створення комфортних умов для життя людей в громадах Вінниччини. Програма «Велике будівництво – це програма для людей», – резюмувала Ірина Борзова.