21 лют. 2015 15:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

37

0

Іванофранківець намагався підкупити вінницьких ДАІвців

Іванофранківець намагався підкупити вінницьких ДАІвців

 Аби уникнути та відповідальності, водій запропонував міліціонерам хабар


Іванофранківець намагався підкупити вінницьких ДАІвців

У Літинському районі інспектори ДАІ зупинили водія «Опеля», який, як з’ясувалося, керував транспортним засобом з перебитими номерами агрегатів. Щоб уникнути відповідальності, правопорушник намагався дати міліціонерам хабар в сумі 900 гривень.

Про це повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС у Вінницькій області.

20 лютого під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом на автодорозі Стрій-Кіровоград-Знам’янка працівники дорожньо-патрульної служби ДАІ зупинили автомобіль «Опель Кадет», яким керував 52-річний житель Івано-Франківської області. Під час звірки номерних агрегатів автомобіля було встановлено пошкодження номеру кузова в результаті зварювальних робіт.

Аби уникнути та відповідальності, водій запропонував міліціонерам хабар в сумі 900 гривень. Від грошової винагороди працівники ДАІ відмовилися, а натомість викликали працівників відповідної служби міліції для фіксування факту намагання давання хабара.

Тепер водію доведеться відповідати за законом не лише за знищення чи підробку номерів вузлів агрегатів транспортного засобу, а й за давання неправомірної винагороди працівнику міліції.

Обидва факти правопорушень внесені до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Проводиться перевірка.

ВИННИЦА.info