15 груд. 2010 17:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

45

0

Ізраїльський посол Зіна Калай-Клайтман зацікавилась створенням медцентру у Вінниці

Ізраїльський посол Зіна Калай-Клайтман зацікавилась створенням медцентру у Вінниці

Також ізраїльській стороні пропонується розглянути можливість гастрольного турне Вінницького академічного музично-драматичного театру ім. Садовського


Ізраїльський посол Зіна Калай-Клайтман зацікавилась створенням медцентру у Вінниці

Надзвичайний та Повноважний посол Держави Ізраїлю в Україні Зіна Калай-Клайтман зацікавилась пропозицією щодо надання ізраїльською стороною консультацій з практики існування, проектування та будівництва нового багатофункціонального медичного центру на базі Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова.

Про це повідомляє управління міжнародного співробітництва та євроінтеграції, Управління у справах преси та інформації Вінницької облдержадміністрації.

За повідомленням, 15 грудня перебуваючи з робочим візитом у Вінниці Надзвичайний та Повноважний посол Держави Ізраїлю в Україні Зіна Калай-Клайтман зустрілась із головою обласної державної адміністрації Миколою Джигою.

Під час зустрічі з керівництвом області та міста обговорено основні напрямки співпраці Вінницької області та міста Вінниці з країною Ізраїль.

У питанні створення медичного центру, на думку Посла, першочерговим має стати збір та аналіз отриманої від різних країн інформації із цього питання. За словами Зіни Калай-Клайтман, не має перепон на шляху до підтримки ізраїльської сторони такого проекту.

Окрім цього, Послу запропоновано розглянути пропозиції про організацію спільних українсько-ізраїльських програм освітнього і наукового обміну студентами і молодими фахівцями на базі Вінницького національного медичного університету ім. Пирогова, Вінницького національного технічного університету, Вінницького національного аграрного університету і Вінницького торгово-економічного інституту КНТЕУ.

Враховуючи наявність в Ізраїлі чисельної українсько-російської мовної громади, а також інтерес, який ізраїльське суспільство виявляє до України, її історії, традицій та культури, Вінницька область пропонуватиме розглянути можливість гастрольного турне Вінницького академічного музично-драматичного театру ім. Садовського.

ВИННИЦА.info


0
0