26 верес. 2022 16:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

249

0

Каблучки з китицею — цікавий різновид підвіски

Каблучки з китицею — цікавий різновид підвіски

Каблучки з китицею приваблюють своєю оригінальністю та багатством кольорових відтінків


Кольцо с кисточкой добре виглядатиме на вашій руці саме влітку, у розпал курортного сезону. Подібні прикраси увійшли до моди ще кілька років тому, але вони й досі у тренді. Це не дивно, адже rаблучки з китицею https://zolotoyvek.ua/ru/kolca/l/forma_izdeliya:kolco-s-kistochkoj/ приваблюють своєю оригінальністю та багатством кольорових відтінків. Подібні прикраси представлені в асортименті інтернет-магазину Золотий Вік.

Які бувають rаблучки з китицею?

Каблучки з китицею, представлені у продажу, можуть відрізнятися за такими параметрами:

  1. Матеріали. Найчастіше кисті роблять із шовку, натуральної шкіри або замші. Це не найдорожчі матеріали, але в поєднанні із золотом чи сріблом вони виглядають багато. Трохи рідше зустрічаються вироби з бісером, який чудово виглядає у поєднанні з дорогоцінними металами.
  2. Розміри. Прикраси з китицею автоматично сприймаються як масивні, але це швидше візуальний обман. Саме кільце зазвичай має стандартний розмір, але за рахунок декору воно здається більше, ніж є насправді. Однак можливі винятки, і саме кільце також може бути досить великим.
  3. Каблучки з китицею вигідно відрізняються від інших ювелірних виробів тим, що вони можуть буквально рясніти різними кольорами. Існують моделі, в яких можна побачити всі кольори веселки. Однак тут слід бути обережним, адже подібна прикраса може зробити ваш образ занадто строкатим і перевантаженим.
  4. Кількість декору. Одна китиця — це стандарт. Тим не менш, любителів танців, карнавалів та інших цікавих подій можуть зацікавити моделі, на яких декоративних елементів два або більше. Якщо ви відпочиваєте десь на півдні, то навряд чи подібні прикраси будуть безглуздо.

Як правильно носити каблучки з китицею?

Каблучки з китицею —  цікавий різновид підвіски

Прекрасний образ, що запам'ятовується, створюється за рахунок добірки правильних поєднань, і на каблучки з китицею це правило теж поширюється. З літнім сарафаном та босоніжками добре поєднуються прикраси, доповнені блакитним, зеленим або жовтим декором. Якщо китиця виконана в темних тонах, то вона буде непогано виглядати у поєднанні з більш спортивним стилем. Для повсякденного нейтрального стилю одягу непогано підійде декор білого, рожевого або бежевого кольору. Строкаті різнокольорові вироби найкраще виглядатимуть у розпал курортного сезону на тлі сонця, моря та пляжу. У такому випадку буде краще, якщо в палітрі кольорів присутній червоний, помаранчевий і жовтий колір.