18 лют. 2020 15:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Влада
0

102

0

Кабмін ліквідував юридичну особу сервісного центру МВС у Вінницькій області

Кабмін ліквідував юридичну особу сервісного центру МВС у Вінницькій області

Разом з тим, територіальні органи продовжать виконувати свої функцій до впорядкування структури Головного сервісного центру МВС


Кабмін ліквідував юридичну особу сервісного центру МВС у Вінницькій області

Розпорядженням від 12 лютого Кабмін ліквідував юридичні особи регіональних сервісних центрів МВС, зокрема і Вінницького. Разом з тим, територіальні органи продовжать виконувати свої функцій до впорядкування структури Головного сервісного центру МВС.

«Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Ліквідувати як юридичні особи публічного права територіальні органи з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ за переліком згідно з додатком.

2. Установити, що:

  • здійснення заходів, пов’язаних з ліквідацією територіальних органів з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ згідно з пунктом 1 цієї постанови, покладається на Міністерство внутрішніх справ;
  • територіальні органи з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ, які ліквідуються згідно з пунктом 1 цієї постанови, продовжують здійснювати повноваження та функції, покладені на зазначені органи, до впорядкування структури Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ», - зазначено в документі.

Довідка.

Серед основних функцій та послуг сервісних центрів МВС – видача та обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, видача та зберігання номерних знаків, а також оформлення дозволу на перевезення небезпечних вантажів. На базі сервісного центру можна скласти іспит для отримання права керування транспортними засобами.

Вiнниця.info