21 серп. 2019 14:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Влада
0

115

0

Кабмін погодив подання Зеленського про призначення нового голови Вінницької ОДА. Фото

Кабмін погодив подання Зеленського про призначення нового голови Вінницької ОДА. Фото

Владислав Скальський стане головою Вінницької ОДА?


Кабмін погодив подання Зеленського про призначення нового голови Вінницької ОДА. Фото

Президент Володимир Зеленський подав на розгляд Уряду кандидатуру на посаду нового очільника Вінницької облдержадміністрації. Ним може стати Владислав Скальський, який сьогодні працює заступником мера Вінниці.

Відповідний документ оприлюднив у «Фейсбук» віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

«…пропонується розглянути проекти Указів Президента України:

Про призначення Скальського Владислава Володимировича головою Вінницької обласної державної адміністрації (у разі розгляду питання щодо звільнення голови Вінницької ОДА Коровія В.В.).

…Про звільнення Коровія Валерія Вікторовича з посади голови Вінницької обласної державної адміністрації (у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України; у разі розгляду питання про призначення Скальського В.В.)», - зазначено у документі.

Разом з тим видання «Інтерфакс-Україна» інформує, що на засіданні Кабміну погодили кандидатуру Скальського на посаду голови Вінницької ОДА. Також проголосували за нових губернаторів Рівненської і Запорізької ОДА.

«Представник президента в Кабміні Андрій Герус: «Погодили всіх трьох», - зазначає видання.

Владислав Скальський

Кабмін погодив подання Зеленського про призначення нового голови Вінницької ОДА. Фото

Довідка

Владислав Скальський народився 18 січня 1976 в м. Вінниця.

Навчався, спочатку у ЗОШ №6, потім у ЗОШ №35 м. Вінниця. Після закінчення 11 класів (1993 року) вступив до Вінницького державного технічного університету на факультет будівництва. Здобув у 1998 році фах спеціаліста з теплогазопостачання, вентиляції та охорони повітряного басейну.

У 1997 році почав працювати на посаді менеджера ТОВ «ТК ВінницяЮгторг», яке займалося гуртовим продажем алкогольних напоїв.

В 1999 році перейшов працювати заступником директора з будівництва в ТОВ «Європа» м. Вінниця.

В 2006 році прийнятий на посаду менеджера-стажиста в ТОВ «МЕТРО КЕШ енд КЕРРІ Україна» в м. Київ. Після черги підвищень, у квітні 2007 року став директором торгівельного центру в м. Вінниця.

У липні 2010 року переїхав працювати у Республіку Казахстан, де відповідав за розвиток мережі торгівельних центрів ТОВ «МЕТРО КЕШ анд КЕРРІ Казахстан».

В квітні-травні 2012 року переїхав до Російської Федерації, де почав працювати директором дивізіонів «Південь» та «Сибір» в федеральній мережі гіпермаркетів компанії «Лента».

В квітні 2014 року вирішив повернутись в Україну, де з липня 2014 року - генеральний директор ТОВ «ГПС нерухомість Київ». В січні 2015 року звільнився за власним бажанням.

З квітня по липень 2015 року виконував обов'язки генерального директора ДП «Центр державного земельного кадастру» при Держгеокадастрі України.

З лютого по червень 2016 року - директор КП «Інститут розвитку міст» Вінницької міської Ради.

З 24червня 2016 року призначений на посаду заступника міського голови Вінницької міської ради.

Одружений, має доньку.

Вінниця.info