23 верес. 2015 10:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

106

0

Калетнік спростував заяву нардепа та згадав про гречку і хліб

Калетнік спростував заяву нардепа та згадав про гречку і хліб

 Лист Калетніка про посаду у ВНАУ


Калетнік спростував заяву нардепа та згадав про гречку і хліб

 Після виходу статі «Вінницький аграрний «окупували» екс-регіонали: Спірідонова стала проректором при Калетніку», прес-служба Григорія Калетніка звернулась до редакції з листом, в якому просить спростувати заяву народного депутата партії «Воля» Ірини Суслової про те що Г. Калетнік не займає посаду першого проректора і не мріє бути на посаді в. о. ректора. Також президент ВНАУ та голова вченої ради ВНАУ Григорій Калетнік в даному листі пише що депутат Суслова не навчилась нічому порядному, а засвоїла тільки найгірші якості, та додає таблицю з цінами, яку поділено на дві графи: «До вас» і «При вас».

Друкуємо лист без змін:

«Шановні читачі!

Прочитавши чергову байку депутатки Суслової, хочу повідомити, що посаду першого проректора я не займаю і не мрію бути на посаді в.о. ректора.

Обраний колективом ректор ВНАУ В.А. Мазур активно працює і будь-яких намірів піти в творчу відпустку не висловлював.

Знаючи Віктора Анатолійовича, можу відповідально заявити, що він ніколи не дозволив би собі, навіть на самий короткий термін, залишити посаду, при такому складному фінансуванні державою вищих навчальних закладів. А відтак необхідністю мобілізовувати весь колектив до пошуків додаткових джерел та здійснювати контроль за ефективним використанням наявних ресурсів.

Депутатці Сусловій хочу порадити не займатись написанням брехливих пасквілів, не витрачати кошти платників податків на пустопорожні перевірки.

У міністра є багато серйозних справ, які не завжди вчасно опрацьовуються та вирішуються саме через те, що чиновники міністерства витрачають час і гроші на пошуки неіснуючих привидів.

Дивує, що працюючи помічником депутата-регіонала пані Суслова не навчилась нічому порядному, а засвоїла тільки найгірші якості.

Документи про освіту свідчать, що Вам важко даються науки, але все ж, при такій посаді, необхідно вміти аналізувати хоча б статистичні дані. А цифри річ неспростовна. Зверніть увагу як було:

Калетнік спростував заяву нардепа та згадав про гречку і хліб 

Комунальні тарифи взагалі жах!

Ось за ці «досягнення» вам потрібно відповідати перед народом України!

А не за те в якому університеті хто з науково-педагогічних працівників у відпустці.

Ви знищили економіку, знищили робочі місця. Ви обманули майдан. Ви обіцяли людям справедливість, законність, ліквідувати корупцію, а розвели корупцію до небачених розмірів. Замість розбудови економіки, ви відволікаєте увагу людей на пошук відьом і політичні переслідування.

Ви навіть не розумієте, що прийнявши за цих 1,5 року майже всі норми законів 16 січня 2014 року тепер називати їх "диктаторськими" вам уже не личить. Один і той же закон не може бути при одній владі диктаторським, а вже при іншій благом людським.

Не можу вам рекомендувати зайнятись виконанням обов’язків народного депутата по удосконаленню законодавства та розвитку економіки і покращенню життя людей, бо уже видно, що на це ви не здатні. Тому хоча б не заважайте іншим», - написано в листі в листі прес-служби Григорія Калетніка та додано посилання на його сторінку в Facebook, де розміщено спростування.

Все вище викладене в листі стосується повідомлення народного депутата Ірини Суслової, яке процитувала редакція. Щодо призначення екс-заступника голови Вінницької ОДА часів Якуковича - Л. Спірідонової на посаду проректора ВНАУ – жодного слова.

ВИННИЦА.info