8 трав. 2014 17:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

108

0

Калетники шукають прихисту у Тимошенко?

Калетники шукають прихисту у Тимошенко?

 Журналісти Української Правди Мустафа Найєм і Сергій Лещенко кажуть, що Калетників вже бачили в партійному офісі «Батьківщини» на Турівській


Калетники шукають прихисту у Тимошенко?

 Ще півроку-рік тому на Вінниччині відбувалось "мочилово", яке влаштували Порошенку і його союзникам регіонали та комуністи через свої «кишенькові» ЗМІ. Різкі заяви Оксани Калетник проти Гройсмана, губернатора Мовчана, якого вона приписала в "люди Порошенка".

Тепер, коли трохи вщух страх перед народом, який мало не відлюстрував клан Калетників під час Евромайдану, в їх головах з'явився новий кошмар. Адже вже мало хто сумнівається, що ім’я нового президента буде співпадати з ім’ям позафракційного депутата від Вінниччини та засновника відомого кондитерського бренду. Тож розуміючи, що якщо нова влада зніме рожеві окуляри, забуде про нечувані хабарі за недоторканність, то як кажуть від суми та від тюрми їх відділятиме небагато часу.

Хоча з боку Порошенка ніяких нападок не спостерігається. Єдиний момент - жорсткий троллінг старшого Калетніка на його виборчому окрузі. Там довіреною особою кандидата в Президенти від Порошенка стала людина, яка була головним конкурентом Калетника на виборах - Руслан Демчак. Дуже не бідний бізнесмен, якого Калетник вибив з виборчої гонки посадивши у в'язницю!

І ось як повідомляють два найбільш авторитетних в країні журналісти Української Правди Мустафа Найєм і Сергій Лещенко, Калетників вже бачили в партійному офісі Юлії Тимошенко на Турівській. Версій декілька. Чи то вони купували недоторканність у нової влади, адже зараз всі силовики Юлині, спікер і прем'єр теж. Чи то просили захисту від Порошенка, чи то купують місця в списках "Батьківщини". Вже зараз можна із високою ймовірністю стверджувати, що ані Партія регіонів, ані комуністи в наступний парламент не увійдуть.

Серед вінницького бомонду говорять, що за милість до своєї сім’ї Калетники внесли у партійну касу «Батьківщини» 30 мільйонів чи-то доларів, чи-то гривень, та ще окремо 2,5 мільйони «баксів» за «безпечне» повернення з Москви екс-першого віце-спікера парламенту Ігоря Калєтніка.

«20 хвилин» та Громадське ТВ


0
0