1 листоп. 2019 10:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

272

0

Калинівську військову частину укомплектували новою технікою та будують ангари під накриття. Фото

Калинівську військову частину укомплектували новою технікою та будують ангари під накриття. Фото

На сьогоднішній день військова частина 3028 Національної гвардії України на 90% укомплектована новою технікою


Калинівську військову частину укомплектували новою технікою та будують ангари під накриття. Фото

На сьогоднішній день військова частина 3028 Національної гвардії України на 90% укомплектована новою технікою, відновлено озброєння, створено умови для несення служби та покращення побутових умов особового складу. Також продовжується будівництво частини ангарів під накриття.

Про це йдеться на сайті Вінницької ОДА.

31 жовтня, в рамках робочої поїздки до Калинівського району, голова облдержадміністрації Владислав Скальський відвідав військову частину 3028 Національної гвардії України.

У військовій частині 3028 вжито комплекс заходів, спрямованих на створення належних умов для підвищення боєздатності та готовності для захисту території і забезпечення правопорядку, ефективного виконання завдань з охорони громадського порядку. Тут відновлено озброєння та військову техніки, пошкоджену під час бойових дій; створено умови для несення служби та покращення побутових умов особового складу, проведено будівництво укриття місць зберігання озброєння та військової техніки частини тощо.

Крім цього, на території військової частини знаходиться сучасний спортивний майданчик, що сприяє належному проведенню занять з фізичної підготовки військовослужбовців.

«Особовий склад військової частини 3028 Нацгвардії України не лише забезпечує громадський порядок та гарантує безпеку жителів Калинівки, а й виконує завдання в зоні проведення АТО/ООС. В тому, що військовослужбовці частини добре знають свою роботу, ми мали можливість переконатися під час подій дворічної давнини. Сьогодні я пересвідчився в тому, що військова частина забезпечена з матеріально-технічної точки зору, тож особливо важливо зберігати техніку в належному стані.

На прикладі саме цієї частини ми бачимо співпрацю і міста, і району, і обласної державної адміністрації, адже всі розуміють поточні потреби і разом вирішують усі проблеми, які виникають. Ми сьогодні пересвідчились в тому, що казарми знаходяться в гарному стані, їдальня відремонтована, належними є побутові умови для військовослужбовців. Насправді, дуже важливо, в яких умовах служать і ті юнаки, що проходять строкову службу і ті, що на контракті. Починаючи з 2016 року, з обласного бюджету було виділено більше 5 млн грн на покращення матеріально-технічного забезпечення військової частини», – зазначив голова облдержадміністрації Владислав Скальський.

Калинівську військову частину укомплектували новою технікою та будують ангари під накриття. Фото

У 2019 році для військової частини 3028 з обласного бюджету виділено 990 тисяч гривень.

«З квітня 2014 року військовослужбовці частини виконують бойові завдання в зоні проведення АТО/ООС. Кожні три місяці здійснюються ротації, тільки 20 % проходять в частині строкову військову службу, а більшість особового складу – офіцери і контрактники. Порівняно з 2014 роком, значною мірою змінилось матеріально-технічне забезпечення. Сьогодні техніка на 90 % - нова. Також достатньо коштів виділяється обласною і місцевою владою на ремонт техніки та розвиток військової частини», – зауважив командир військової частини полковник Богдан Вакулко.

Калинівську військову частину укомплектували новою технікою та будують ангари під накриття. Фото  - фото 2

Калинівську військову частину укомплектували новою технікою та будують ангари під накриття. Фото  - фото 3

Калинівську військову частину укомплектували новою технікою та будують ангари під накриття. Фото  - фото 4

Калинівську військову частину укомплектували новою технікою та будують ангари під накриття. Фото  - фото 5

Калинівську військову частину укомплектували новою технікою та будують ангари під накриття. Фото  - фото 6

Калинівську військову частину укомплектували новою технікою та будують ангари під накриття. Фото  - фото 7

Калинівську військову частину укомплектували новою технікою та будують ангари під накриття. Фото  - фото 8

Калинівську військову частину укомплектували новою технікою та будують ангари під накриття. Фото  - фото 9

Калинівську військову частину укомплектували новою технікою та будують ангари під накриття. Фото  - фото 10

Вінниця.info, фото з сайту Вінницької ОДА