3 груд. 2019 13:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

95

0

Кандидатури шістьох вінничан подаватимуть на нагородження грамотами Верховної Ради

Кандидатури шістьох вінничан подаватимуть на нагородження грамотами Верховної Ради

Почесною грамотою Верховної Ради України хочуть відзначити 6 вінничан


Кандидатури шістьох вінничан подаватимуть на нагородження грамотами Верховної Ради

Голова Вінницької обласної ради Анатолій Олійник 29 листопада підписав ряд розпоряджень Про клопотання щодо нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України.

Документи опубліковано на сайті обласної ради.

Почесною грамотою Верховної Ради України хочуть відзначити:

ДОВБАНЮКА Валерія Михайловича - генерального директора КП «Вінницяоблтеплоенерго» Вінницької області за багаторічну, сумлінну працю, за вагомий особистий внесок у розвиток теплоенергетики Вінницької області та високі виробничі досягнення.

ГРИНЮКА Романа Федоровича - ректора Донецького національного університету імені Василя Стуса, завідувача кафедри конституційного, міжнародного і кримінального права, доктора юридичних наук, професора, за вагомий особистий внесок у розвиток освітньої сфери Вінницької області, багаторічну плідну педагогічну діяльність, високий професіоналізм.

ПОЛІЩУКА Василя Кіндратовича - голови Калинівської районної ради 7 скликання, депутата Вінницької обласної Ради 3,4,6 скликань, за вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, соціально-економічну та гуманітарну сфери Калинівського району Вінницької області, багаторічну сумлінну працю в місцевих органах виконавчої влади та в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм.

ТАМБОВЦЕВА Петра Серафимовича - голови Крижопільської районної ради 7 скликання, заступника голови Крижопільської районної ради 6 скликання, за вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, соціально-економічну та гуманітарну сфери Крижопільського району Вінницької області, багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм.

БОРОВОГО Григорія Івановича - голови Гайсинської районної ради 7 скликання, за вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, соціально-економічну та гуманітарну сфери Гайсинського району Вінницької області, багаторічну сумлінну працю в місцевих органах виконавчої влади та в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм.

СІТАРСЬКОГО Сергія Миколайовича - голови Вінницької районної ради 5,6,7 скликань, за вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, соціально-економічну та гуманітарну сфери Вінницького району Вінницької області, багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм.

Вiнниця.info