5 берез. 2015 10:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

33

0

Керівники податкової Вінниччини хочуть на роботу перспективних студентів

Керівники податкової Вінниччини хочуть на роботу перспективних студентів

 Найперспективіших податкові органи залучають до співпраці, сприяючи подальшому вступі до профільних навчальних закладів


Керівники податкової Вінниччини хочуть на роботу перспективних студентів

 Фіскальна служба Вінницької області зацікавлена студентами, які мають новий погляд на законодавчу систему. Найперспективіших податкові органи залучають до співпраці, сприяючи подальшому вступі до профільних навчальних закладів. Про це розповів наголосив начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області Мирослав Продан 4 березня.

Він зазначив, що при фіскальній службі кадрова рада, яка займається добором кадрів на керівні посади податкових органів в районах, кадрів на заміщення вакантних посад будь-якої категорії державного службовця.

«Сьогодні ми активно залучаємо до цього наші навчальні заклади, інститути, коледжі, технікуми. На мою думку,це той потенціал, який на сьогоднішній день можна використовувати з метою змін в законодавстві, з метою креативних і нестандартних думок, які я бачу в перспективі від студентів.

Ми як співробітники податкових органів, все-таки, з плином часу мислимо у вузькому форматі.

Податкові органи переживають вже чергову реорганізацію. І з кожною реорганізацією «вимиваються» кращі і кращі. Тому ще одна-дві реорганізації і працювати не буде кому», - резюмував посадовець.

ВИННИЦА.info