13 листоп. 2020 11:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

107

0

Кешбек на меблі 15% у «7 континенті»

Кешбек на меблі 15% у «7 континенті»

«7 континент» дбає не лише про якість та ексклюзивність пропонованих меблів, а й про добробут своїх клієнтів


Кешбек на меблі 15% у «7 континенті»

Якщо Ви бажаєте комфортно облаштувати будь-яку кімнату в своєму будинку чи офісі, то пропонуємо завітати в магазин Торгівельної меблевої мережі «7 континент». Вас здивує широкий асортимент меблів – на будь-який смак, для будь-якого інтер’єру, різного стилю, за останніми тенденціями в сфері дизайну, можливість самим створювати моделі за допомогою модульних систем. В просторому торгівельному залі, що займає 2 поверхи, безліч меблів та вже готових рішень, які допоможуть створити гармонійний дизайн інтер'єру та комфорт.

«7 континент» дбає не лише про якість та ексклюзивність пропонованих меблів, а й про добробут своїх клієнтів. Відтак, протягом листопада покупці мають унікальну нагоду – купивши будь-які меблі, отримати 15% знижки для наступних покупок. Акція діє з 1 по 30 листопада. Тож поспішайте за оригінальними та неймовірно зручними обновками для своєї оселі.

Дізнатися подробиці або зробити замовлення можна за адресою: Вінниця, Хмельницьке шосе, 145 (навпроти Західного автовокзалу). А попередньо ознайомитися з асортиментом можна в зручному онлайн-каталозі – http://7k.ua/

Меблі від «7 континенту» – оптимальне поєднання якості, функціональності та оптимальної ціни. Вдалих покупок!

Кешбек на меблі 15% у «7 континенті»

Кешбек на меблі 15% у «7 континенті» - фото 2

Кешбек на меблі 15% у «7 континенті» - фото 3

Кешбек на меблі 15% у «7 континенті» - фото 4