29 жовт. 2019 16:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Влада
0

358

0

Хто хоче керувати РДА на Вінниччині. Поліцейський подався на «три крісла», а чиновник третій раз на ту ж посаду

Хто хоче керувати РДА на Вінниччині. Поліцейський подався на «три крісла», а чиновник третій раз на ту ж посаду

Кандидати на посади голів РДА на Вінниччині


Хто хоче керувати РДА на Вінниччині. Поліцейський подався на «три крісла», а чиновник третій раз на ту ж посаду

Володимир Зеленський в липні 2019 звільнив керівників 10 райдержадміністрацій у Вінницькій області. На початку жовтня Вінницька область приєдналась до проекту «LIFT», через який набирали кандидатів на посади голів РДА. Понад 200 людей подали свої анкети. Ті, хто подолав два рівні відбору, пройшли співбесіди з головою Вінницької облдержадміністрації Владиславом Скальським. Він, в свою чергу, подає відібраних кандидатур до Офісу Президента та Кабінету Міністрів України, на них чекає спецперевірка відповідних органів, після чого можливе призначення на посаду. Серед людей, які подали електронну декларацію кандидата на посаду голови – депутат Вінницької облради, житель Гайсина, який двічі був головою Гайсинської РДА, поліцейський з Одеси, підприємці та посадовці райдержадміністрацій…

Кандидати на посади голів РДА на Вінниччині.

Уткін Владислав Анатолійович – кандидат на посаду керівника Тростянецької райдержадміністрації та Гайсинської РДА. Проживає в Гайсині. Працює в Гайсинській РДА. В 2015 році вже був керівником Гайсинської РДА, його призначив Порошенко. До того, в 2005 році, теж обіймав посаду голови Гайсинської РДА.

Хто хоче керувати РДА на Вінниччині. Поліцейський подався на «три крісла», а чиновник третій раз на ту ж посаду

Скакодуб Андрій Васильович - кандидат на посаду голови Гайсинської районної державної адміністрації. Проживає і місті Ладижин. Склад родини – дружина, дві дочки і два сина.

Кавун Сергій Миколайович – претендує на посаду голови Гайсинської РДА. Живе у Вінниці. Одружений. Працює у Вінницькому кооперативному інституті.

Дмитрієнко Євгеній Станіславович – кандидат на посаду голови Оратівської, Тростянецької, Чернівецької райдержадміністрацій. Зареєстрований в Харківській області. Живе в Одесі, працює в Суворовському відділі поліції ГУНП в Одеській області. Склад сім’ї – дружина і дитина. Майже два роки тому Євгеній Дмитрієнко працював у Вінниці заступником начальника управління патрульної поліції, потім перевівся до Одеси

Щур Юрій Борисовичкандидат на посаду голови Шаргородської райдержадміністрації. Проживає в м. Шаргород. Працює в Шаргородській РДА.

Криворука Сергій Григоровичкандидат на посаду очільника Бершадської РДА. Проживає в с. Війтівка Бершадського району. Склад сім’ї – дружина, донька, син, батько і мати. Займається бджолярством, має пасіку.

Ткачук Валерій Володимирович - кандидат на посаду очільника Бершадської РДА. Проживає в Бершаді. Одружений, має сина і доньку. Працює в Держгеокадастрі Вінницької області.

Русначенко Валентин Володимирович – кандидат на посаду голови Бершадської райдержадміністрації. Живе в Бершаді. Одружений, має двох синів. Стояв на обліку в центрі зайнятості.

Хто хоче керувати РДА на Вінниччині. Поліцейський подався на «три крісла», а чиновник третій раз на ту ж посаду - фото 2

Маланчук Віктор Петрович – кандидат на посаду голови Бершадської РДА. Живе в Бершаді. Одружений, займається підприємницької діяльністю. Заступник голови Громадської ради при Бершадській райдержадміністрації

Сидоренко Дмитро Сергійович – кандидат на посаду голови Липовецької райдержадміністрації. Живе в Вінниці. Склад сімї – дружина і дві доньки.

Олексюк Тарас Ігорович – кандидат на посаду голови Липовецької РДА. Проживає в Вінниці. Працює в ТОВ «СТАВ Гамалія».

Сінчак Ганна Аркадіївна – кандидатка на посаду очільника Томашпільської райдержадміністрації. Живе в Ямполі. Працює завідувачем сектору внутрішньої політики Ямпільської РДА. Заміжня, має доньку та сина.

Хто хоче керувати РДА на Вінниччині. Поліцейський подався на «три крісла», а чиновник третій раз на ту ж посаду - фото 3

Мазурик Максим Васильович – кандидат на посаду керівника Хмільницької РДА. Живе в Хмільнику. Одружений, має доньку. Працює в Лелітській сільській раді.

Хто хоче керувати РДА на Вінниччині. Поліцейський подався на «три крісла», а чиновник третій раз на ту ж посаду - фото 4

Годний Віталій Петрович – кандидат на посаду голови Томашпільської РДА. Одружений, має сина. Працює в Томашпільській селищній раді.

Дмитрук Олександр Олександрович – кандидат на посаду голови Калинівської райдержадміністрації. Власник приватного підприємства «ДМТ Груп».

Шевчук Оксана Юріївна – кандидатка на посаду керівника Оратівської райдержадміністрації. Проживає в Оратові. Заміжня. Має двох синів. Працює на підприємстві свого чоловіка - ПП «Поділляземдокумент».

Урдзік Віталій Валерійович – кандидат на посаду голови Тиврівської РДА. Одружений, виховує трьох дітей.

Антонюк Олег Петрович – кандидат на посаду голови Могилів-Подільської райдержадміністрації. Проживає в Могилів-Подільському. Працює Чернівецькій районній державній адміністраціі.

Гоцуляк Михайло Іванович – кандидат на посаду керівника Могилів-Подільської РДА. Живе в Могилів-Подільському. Працює заступником голови Могилів-Подільської РДА.

Хто хоче керувати РДА на Вінниччині. Поліцейський подався на «три крісла», а чиновник третій раз на ту ж посаду - фото 5

Скалій Володимир Васильович – кандидат на посаду голови Крижопільської РДА. Одружений, має двох синів. Живе в Крижополі. Працює в Крижопільській селищній раді.

Петренко Ярослав Валерійович – кандидат на посаду керівника Мурованокуриловецької РДА. Живе в Мурованих Курилівцях. Займався підприємницькою діяльністю, працював в Мурованокуриловецькій РДА.

Майорова Людмила Олександрівна – кандидатка на посаду голови Ямпільської РДА. Працює в Ямпільській районній державній адміністрації.

Дубовий Євгеній Володимирович – кандидат на посаду голови Барської РДА. Проживає в Барському районі. Працює в ПрАТ «Барський машинобудівний завод».

Бевз Михайло Григорович – кандидат на посаду голови Літинської РДА. Проживає в с. Селище Літинського району. Працює Селищанським сільським головою.

Ковальов Андрій Євгенійович – кандидат на посаду голови Жмеринської РДА. Живе у Вінниці. Одружений, має сина та доньку. Приватний підприємець. Депутат Вінницької обласної ради від партії «Самопоміч».

Хто хоче керувати РДА на Вінниччині. Поліцейський подався на «три крісла», а чиновник третій раз на ту ж посаду - фото 6

Вiнниця.info, фото з сторінок кандидатів у соцмережах та з відкритих джерел в мережі Інтернет