22 лип. 2020 15:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

94

0

Хто очолить київське «Динамо»? Букмекери приймають ставки

Хто очолить київське «Динамо»? Букмекери приймають ставки

Нещодавно керівництво столичного клубу звільнило тренерський штаб, і тепер в ЗМІ активно обговорюють можливі кандидатури на вакантне місце головного тренера «Динамо».


В цьому році «Динамо» вкотре не зуміло навіть нав’язати боротьбу «Шахтарю» в чемпіонаті України. Натомість, під керівництвом Олексія Михайличенка кияни здобули Кубок України, хоч і переграли «Ворсклу» лише в серії пенальті.

Фініш УПЛ видався для киян надто нервовим, адже в останньому турі вони сенсаційно поступились «Колосу». На щастя для столичного клубу, свій матч у «Десни» не виграла «Зоря», яка у підсумку фінішувала на третій сходинці.

Не дивлячись на виконані завдання Олексієм Михайличенком, президент «Динамо» Ігор Суркіс вирішив розірвати з ним трудові відносини. Офіційний сайт «Динамо» повідомив, що до наступного сезону команду буде готувати інший фахівець.

Головним кандидатом на посаду нового наставника киян букмекери вважають Віктора Скрипника, який наразі являється головним тренером «Зорі». Найкращі букмекерські контори України оцінюють вірогідність такого призначення коефіцієнтом 1.60, повідомляє 1football.

Чутки про те, що Скрипник зацікавив керівництво «Динамо» з’явились ще взимку, про те сам спеціаліст і Ігор Суркіс в коментарях щодо можливого контракту сторін, не підтверджували хід перемовин.

Другим кандидатом на посаду головного тренера «Динамо» букмекери вважають Сергія Реброва. Після столичного клубу український наставник успішно працює в Угорщині, де він виграв місцевий чемпіонат із «Ференцварошем». Вірогідність повернення Реброва до рідного клубу оцінюється коефіцієнтом 2.40.

Замикає трійку головних претендентів на вакантну посаду у столичному клубі Андрій Шевченко. Зробити ставку на те, що діючий головний тренер збірної України наступним очолить «Динамо», можливо с відміткою 7.00 в букмекерських конторах України.

Поміж тим, експерти також розглядають варіант, при якому до Києва прибуде екс-наставник «Зорі» Юрій Вернидуб, який наразі працює в Білорусі із «Шахтарем» Солігорськ. Вірогідність того, що тренер очолить «Динамо», топ букмекери оцінюють в 15.00.

Серед інших можливих кандидатів відзначимо російського тренера Юрія Сьоміна, який вже двічі працював із «Динамо» (15.00). Та інших спеціалістів, які вже займали цю посаду – Олег Блохін і Олександр Хацкевич (100.00).

Джерело: 1football.info