22 лип. 2010 18:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Україна
0

58

0

Колесніков готовий розігнати половину міністерств і залишитися без машин

Колесніков готовий розігнати половину міністерств і залишитися без машин

кабмін готовий на 50% скоротити число працівників міністерств і на 85-90% відмовитися від транспорту?


Колесніков готовий розігнати половину міністерств і залишитися без машин

Кабінет міністрів відмовиться від усіх зайвих витрат, щоб заощадити кошти державного бюджету.

Про це під час засідання ради Донецької обласної організації Партії регіонів заявив віце-прем'єр Борис Колесніков, повідомляє сайт Партії регіонів.

"Ми можемо вести чесний діалог із платниками податків тільки в тому випадку, якщо влада відмовилася від усіх зайвих витрат. Узагалі треба відмовитися від усього і максимально усе спростити. Кабмін до цього готовий. Кабмін готовий до того, щоб на 50% скоротити число працівників міністерств і на 85-90% відмовитися від транспорту", - відзначив віце-прем'єр.

За його словами, у даний час органи виконавчої влади занадто бюрократичні.

"Функції державного управління настільки перевантажені. Стільки "писанини", стільки папірців гуляє по Кабміну й облдержадміністраціям, що триста років нікому не потрібні", - обурився він.

"Радянський Союз, що цілком володів економікою, і була повна монополія на засоби виробництва, повна монополія на зовнішню торгівлю, не робив таку кількість паперів і не мав таку кількість чиновників. Але мав набагато більші матеріальні можливості. Тому тут багато чого залежить від нас, тобто від Кабміну", - резюмував Колесніков.  

 

Українська правда


0
0