19 січ. 2017 11:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

69

0

Колишній «зек» задушив чоловіка на Вінниччині

Колишній «зек» задушив чоловіка на Вінниччині

 Вирішується питання щoдo oбрання підoзрюванoму міри запoбіжнoгo захoду на періoд слідства у вигляді тримання під вартoю.


Колишній «зек» задушив чоловіка на Вінниччині

Працівники поліції затримали 36-річного чоловіка за підозрою у скоєнні вбивства жителя Калинівського району, який приїхав до нього в гості. Посварившись з гостем під час застілля, господар побив його та задушив.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.

18 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що 36-річний житель села Сиваківці у будинку своєї співмешканки руками задушив свого гостя.

За словами керівника Липовецької поліції Павла Дармограя, у будинку на момент вчинення правопорушення перебувала власниця будинку та її малолітня дитина. Загиблий приїхав до родини в гості на свята. Вчора ввечері під час застілля чоловіки посварились та побились. Співмешканець господині декілька разів вдарив гостя в голову, від чого потерпілий впав на підлогу, та задушив його.

Зловмисник раніше відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення майнових злочинів та зізнався у скоєному.

Зараз правопорушник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.115 КК України (умисне вбивство). За скоєння такого злочину передбачено покарання до 15 років позбавлення волі.

 

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу на період слідства у вигляді тримання під вартою.

Вінниця.info