2 берез. 2021 13:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

260

0

Колишня… або як використати свій досвід і не наробити нових помилок

Колишня… або як використати свій досвід і не наробити нових помилок

Експертна думка психолога-проектувальника меблевої майстерні INSIDE


Колишня… або як використати свій досвід і не наробити нових помилок

Ви вже готові відкритися для нових стосунків! Але страх від пережитого з попередньою не дає зробити останній крок… У кожного з нас є колишня… Колишня … кухня.

Може це кухня батьків – з відклеєними плівковими фасадами. Кожен другий клієнт приходить до нас із цими страшними спогадами, і ще не один рік ми будемо лікувати психічні травми від плівкових фасадів початку 20-х років, покриття на яких відставало від нагрівання кухонних приладів, або навіть від простого сонячного проміння.

Або це кухня друзів – уся зі скляними вітринами та різнокольоровим посудом, баночками та пакетиками, та іншим кухонним приладдям всередині. Він кидається у вічі та псує вигляд та дизайнерський задум.

Або кухня в орендованій квартирі, з вигляду мила, а як підступитися, зовсім незручна. Були навіть такі варіанти, коли один фасад повністю блокував відкривання інших. Або сушка для посуду стояла на столі. Або практично не було висувних шухляд, і для того, щоб знайти щось у нижній частині кухні вам потрібно було ставати навколішки.

А буває і навпаки – ваша колишня кухня була такою зручною і чарівною, що ви до безтями закохалися у її оливковий колір і висувні шухляди Blum Tandembox, і хочете повторити цей досвід на новій кухні.

Ми завжди поважаємо та враховуємо ваш досвід! Позитивні моменти застосовуємо на новій кухні, негативні – трансформуємо у нові зручні рішення.

Давайте разом поринемо у деякий екскурс, і згадаємо кухонні нюанси, з якими ви точно стикалися раніше, і подивимося як вони реалізуються зараз:

Алюмінієвий стик у кутовій стільниці. Справжнє пекло – доглядати за таким швом! Під нього постійно забивається бруд і жир, його дуже складно вимити. Та й естетично виглядає не дуже..

РІШЕННЯ від INSIDE Завдяки фабричній обробці, стільниці на кухнях INSIDE завжди робимо із зарізом «в замок». Завдяки цій техніці матимете узький шов 0,5 мм, добре оброблений спеціалізованим клеєм. Він прекрасно витримує щоденне використання. Перевірено клієнтами!

Колишня… або як використати свій досвід і не наробити нових помилок

Стільниці із глянцевими, або нерівними поверхнями, ще й у темних кольорах. Виколупувати спеції з рельєфної поверхні – ще те задоволення. На глянцевих і темних стільницях скоріше видно накопичення пилу в ділянках за чайником, каво-машиною, поруч з розетками.

РІШЕННЯ від INSIDE Матові неоднотонні поверхні стільниці. Текстури каменю, дерева. Відтінки сірого, бежевого, пісочного. Неоднорідний колір стільниці робить її зовсім немаркою. На деяких текстурах стільниць бруду геть зовсім не видно!

Колишня… або як використати свій досвід і не наробити нових помилок - фото 2

Фасади не відчиняються до кінця, тому що поруч перешкода – стіл, підвіконня, плінтуситд. Або ручки на кутових фасадах б’ються одна об одну при максимальному відкритті. О, як це бісить!

РІШЕННЯ від INSIDE Правильне попереднє планування. Використати підйомники, відкидні фасади, розсувні системи або відкриті полиці. Або навісів, які обмежують кут відкривання фасадів. Ми знайдемо сто й один спосіб обійти «гострі кути»!

Колишня… або як використати свій досвід і не наробити нових помилок - фото 3

Глянцеві фасади. Так, багато господинь пристосувалися і знають, що глянець найкраще натирати засобом для скла. Але всі люблять, коли красиво, але не всі люблять, коли треба прибирати.

РІШЕННЯ від INSIDE Запитуйте в виробників про новинки. Зараз завдяки технологіям можна замовити просто казкові речі! Вишуканий елегантний блиск мають акрилові фасади з покриттям, на якому не залишається відбитків пальців. А шовковиста поверхня матових фасадів Вельвет дає справді інстаграмну глибину кольору. Не забуваймо про натуральний шпон. Унікальний малюнок змушує розглядати її довго. А в догляді зручно і надійно.

Колишня… або як використати свій досвід і не наробити нових помилок - фото 4

Кутова раковина в кутовій шафі на кухні. Скажемо відверто: це було моднороків десять тому. Але хто пожив з такою, той знає: щоб дістатися до дальнього кута, треба з ногами пірнути в темряву. Дорогою ще заплутатися волоссям в сифоні, бо ж при «вході» раковина.

РІШЕННЯ від INSIDE Якщо ви не любитель кухонний квестів, не вигадуйте велосипед. Звичайний поворот – найбільш ергономічне рішення. В ідеалі в кутову шафу встановити магічний кут, а раковину – в сусідню.

Колишня… або як використати свій досвід і не наробити нових помилок - фото 5

Скіналі на фартуху. Знаєте, скільки в нас драматичний історій про те, як скло з незрозумілих причин посипалася прямо в каструлю з борщем?! Або тріснуло, коли майстер прикручував розетку. А ще скло має стандартну ширину 2.5м, і ви отримаєте не зовсім естетичний шов, якщо фартук на вашій кухні довший… Якщо вже вирішили все ж таки встановити скло, то обирайте. Воно трошки дорожче, але не дає зеленкуватого відтінку, як звичайне.

РІШЕННЯ від INSIDE Стінові панелі. Можна в тон стільниці. Або керамічна плитка крупних розмірів, щоб було менше швів із затиркою.

Колишня… або як використати свій досвід і не наробити нових помилок - фото 6

- Кухня не до стелі. Гіпнотизуючий простір над шафкою, який так і хочеться зайняти. Бажано чимось непотрібним, що шкода викинути. А ще власники кухонь не до стелі плачуть: так важко їмстирати липкий жирний пил, який нашаровується над шафками.

+ Зробіть кухню до стелі. Крапка.

Колишня… або як використати свій досвід і не наробити нових помилок - фото 7

Ми вдячні замовникам за їхні історії. Вони мотивують нас тримати руку на пульсі новинок та шукати найкращі технічні рішення в кожному приміщенні з усіма його особливостями.

Якщо ваша сім’я мріє зустріти кухню, з якою проживете багато років душа в душу у легкості та зручності, наші контакти ось:

https://inside.org.ua/

0979541662, Вайбер, Телеграм

https://www.facebook.com/Inside.org.ua/

https://www.instagram.com/inside.org.ua/