1 листоп. 2010 19:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

53

0

Команда Гройсмана набирає більшість у міськраді?

Команда Гройсмана набирає більшість у міськраді?

за наслідками виборів можна очікувати створення 5 фракцій у Вінницької міської ради, які складатимуться із 32 депутатів від партії "Совість України", 6 депутатів від "Батьківщини", 5 депутатів від Партії регіонів та по три депутати у фракціях "Фронт змін" та "Свобода"


Команда Гройсмана набирає більшість у міськраді?

За попередніми неофіційними даними, висуванці партії "Совість України" перемогли у 23 з 25 мажоритарних округах на виборах депутатів Вінницької міської ради.

Ще 2 мандати мажоритарників дістаються представникам Партії Регіонів – Петру Бабію (округ №1) та Петру Кузнецову (округ №11).

Враховуючи те, що у багатомандатному окрузі "Совість України" набрала понад 30% голосів виборців, можна стверджувати, що більшість у Вінницькій міській раді буде повністю підконтрольна діючому мерові Володимиру Гройсману, який також переміг на виборах мера, набравши понад 78% голосів за попередніми неофіційними рахунками.

Виходячи із даних, отриманих під час екзот-полу компанією Research&Branding Group, можна спрогнозувати приблизний поіменний склад Вінницької міської ради нового 6-го скликання.

Отже, із великою долею ймовірності до складу нової ради потрапляють наступні мажоритарники: Петро Бабій та Петро Кузнецов від Партії регіонів, Руслан Анфілов, Наталія Космина, Ігор Івасюк, Віктор Кривицький, Віктор Шеншин, Ігор Шутак, Антоніна Іващук, Ігор Корольчук, Олександр Парвадов, Павло Яблонський, Борис Гройсман, Світлана Куца, Юрій Зажирко, Олександр Третяк, Андрій Очеретний, Вадим Клочко, Олександр Жупанов, Світлана Василюк, Володимир Васильєв, Геннадій Богуславський, Валентина Вишневська Володимир Савельєв та Степан Бессолов від партії "Совість України".

За списками партій до нового складу Вінницької міськради найімовірніше потраплять: Сергій Моргунов, Павло Задорожнюк, Віктор Мацера, Володимир Малінін, Самвел Єгоян, Ігор Скоромний, Ігор Кравець, Сергій Кравченко та Валерій Кононенко від партії "Совість України", Юрій Іорданов, Володимир Шамрай, Лариса Тєлєга, Микола Тихонюк, Іван Пустовіт та Олег Алекса від Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина", Олександр Кравець, Тамара Кривов'яз та Андрій Астахов від Партії регіонів, Василь Павлюк, Ганна Жейда та Михайло Янченко від "Фронту змін", Антон Бойдаченко, Володимир Базелюк та Анатолій Балан від Всеукраїнського об’єднання "Свобода", Ігор Ткачук від партії "УДАР" Віталія Кличка".

Отже за наслідками виборів можна очікувати створення 5 фракцій у Вінницької міської ради, які складатимуться із 32 депутатів від партії "Совість України", 6 депутатів від "Батьківщини", 5 депутатів від Партії регіонів та по три депутати у фракціях "Фронт змін" та "Свобода".

Нагадаємо, що 30% виборців підтримали партію "Совість України" на виборах до міської ради Вінниці, за попередніми даними опитування виборців, що проголосували (exit-poll), проведеного компанією Research & Branding Group. При цьому 19,8% виборців підтримали партію "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина ", 9,4% - Партію регіонів, 9,1% - партію" Фронт змін ", 8,95 - партію" Всеукраїнське об'єднання "Свобода" і 3,95 % - партію "УДАР" Віталія Кличка".

 

ВИННИЦА.info


0
0