16 серп. 2010 14:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

50

0

Команда Вінничини - володарі Кубку Європи з городкового спорту

Команда Вінничини - володарі Кубку Європи з городкового спорту

Збираються на Чемпіонат світу


Команда Вінничини - володарі Кубку Європи з городкового спорту

Команда Вінницької області виборола Кубок Європи з городкового спорту, який проходив у м. Приозерськ (Санкт-Петербург, Російська Федерація).

Про це розповів тренер фізкультурно-спортивного клубу "Колос", майстер спорту України з городкового спорту Анатолій Телятніков.

За його словами, у командному заліку вихованці "Колосу" Юрій Геращенко, Олександр Лященко (18 років) та Віталій Кондратюк (14 років) посіли перше місце, обігравши збірну Росії та Білорусі.

"Золоту медаль за перше місце на чемпіонаті Європи з городкового спорту серед юнаків отримав 17-річний майстер спорту України Юрій Геращенко. Він показав відмінний результат, легко обігравши свого суперника -  спортсмена із Свердловська", - розповів А. Телятніков.

Він також розповів, що його школу відвідують 30 дітей з Гайворонського та Бершадського районів. "Усі показують гарні результати, тому з наступного року збираємось на Чемпіонат світу", - заявив про свої плани А. Телятніков.

Тренерський талант та досягнення вінницьких спортсменів відзначило керівництво Вінницької області, вручивши призерам грамоти та цінні подарунки.

 

ВИННИЦА.info

 


0
0