29 січ. 2020 16:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

58

0

Комісія встановила причину масового отруєння працівників магазину в Тульчині

Комісія встановила причину масового отруєння працівників магазину в Тульчині

Тоді постраждали п’ятеро людей


Комісія встановила причину масового отруєння працівників магазину в Тульчині

28 вересня 2019 року в Тульчині сталося масове отруєння працівників магазину «ФОРА». Тоді постраждали п’ятеро осіб, що відкривали магазин. Згодом виявилося, що напередодні в підвалі ТЦ «Європейський», в будівлі якого знаходився магазин, труїли паразитів. Комісія, яка займалася розслідуванням справи, підтвердила, що працівники магазину в робочий час постраждали від отрути проти комах.

Про це повідомляють на сайті Державної служби праці у Вінницькій області.

Відповідно до протоколу засідання Тульчинської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій № 16 від 28.09.2019 р., ймовірна причина нещасного випадку – токсична дія препарату «Евазід Мекс», який використовують в процесі дезінсекції.

«За висновком комісії зі спеціального розслідування, у зв’язку з тим, що груповий нещасний випадок (отруєння) з п’ятьма працівниками магазину ТОВ «ФОРА» стався під час виконання трудових обов’язків, у робочий час, на підставі підпунктів 1, 2, 3 пункту 52 Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 №337, нещасний випадок визнано таким, що пов’язаний з виробництвом. Складено акти форми Н-1/П на кожного з потерпілих», – йдеться у повідомленні.

Вінниця.info