20 лют. 2019 10:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

96

0

Комісія встановила причину смерті водія «Вінницяобленерго»

Комісія встановила причину смерті водія «Вінницяобленерго»

Встановили причину смерті водія, який помер по дорозі


Комісія встановила причину смерті водія «Вінницяобленерго»

Комісія зі спеціального розслідування управління Держпраці у Вінницькій області встановила причини нещасного випадку зі смертельним наслідком, який трапився 3 січня з водієм ПАТ «Вінницяобленерго» СО «Барські ЕМ».

Про це повідомляє управління Держпраці у Вінницькій області.

Під час виконання своїх службових обов’язків, рухаючись на автомобілі Chevrоlet Niva автодорогою Бар – Буцні, 46-річний чоловік відчув різке погіршення самопочуття, зупинився на узбіччі і знепритомнів. По прибутті карети швидкої, лікарі констатували смерть.

Згідно з лікарським свідоцтвом про смерть Барського районного відділення Вінницького обласного бюро судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала внаслідок гострої вінцевої недостатності, ішемічної хвороби серця.

«У зв’язку з тим, що смерть настала внаслідок загального захворювання, потерпілий пройшов медичний огляд, за результатами якого був визнаний придатним для роботи за професією водія, при цьому факту впливу шкідливих умов праці (напруженості праці) не встановлено, на підставі підпункту 6 пункту 16 Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві даний нещасний випадок не визнано таким, що пов’язаний з виробництвом», - зазначено у висновку комісії.

Вiнниця.info