14 груд. 2018 14:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

73

0

Комунальне підприємство пояснило, чому вінничани не отримали платіжки за «комуналку»

Комунальне підприємство пояснило, чому вінничани не отримали платіжки за «комуналку»

 Комунальне підприємство зазначає, що не відповідає за їх друк.


Комунальне підприємство пояснило, чому вінничани не отримали платіжки за «комуналку»

 «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляє, що у грудні до них надійшло чимало звернення від споживачів, які не отримали платіжки для сплати за комунальні послуги. Комунальне підприємство зазначає, що не відповідає за їх друк.

«Друком платіжок займається центр муніципальних систем управління (ЦМСУ).  Цього місяця, справді, платіжки були невчасно надруковані. Причиною невчасного друку платіжок є затримка надходження інформації від постачальника ТОВ «Вінницягаз Збут» до Центру муніципальних систем управління. Інформація про це зазначена і на їх сайті https://pay.vn.ua/articles/847 . Наше підприємство подало всю інформацію вчасно і відношення до друку платіжок немає, так само як й інші підприємства, які надають комунальні послуги.

Але незважаючи на невчасний друк платіжок, споживачі повинні вчасно розраховуватися за спожиті послуги. Відповідно до законодавства, сплачувати за комунальні послуги, зокрема за послугу з централізованого опалення та гарячого водопостачання, необхідно до 20 числа щомісяця.

Тож хочемо звернутися  до споживачів! Якщо ви досі не отримали платіжки за комунальні послуги, радимо скористатися сервісом pay.vn.ua. Зареєструвавшись на сайті https://pay.vn.ua/ , ви зможете отримувати інформацію по поточних нарахуваннях  і заборгованості за комунальні послуги.  

І саме за допомогою даного сервісу ви можете сплачувати за комунальні послуги платіжною карткою, не виходячи з дому. Також тут можна передавати показники індивідуального приладу обліку гарячої води.  Для цього необхідно лишень мати доступ до мережі Інтернет», - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що 11 грудня відбулося засідання Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на якому затвердили нові тарифи для «Вінницяміськтеплоенерго». «Комуналка» зросла на 20%.

Вiнниця.info