11 січ. 2017 09:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

56

0

Конкурс «Новорічний настрій» у Вінниці не відбувся

Конкурс «Новорічний настрій» у Вінниці не відбувся

 На міський конкурс надійшла лише одна заявка



Конкурс «Новорічний настрій» у Вінниці не відбувся

 До 28 грудня у Вінниці тривав конкурс «Новорічний настрій» з призовим фондом близько 50 тисяч гривень. Редакція Вінниця.info звернулась до департаменту культури Вінницької міської ради, щоб поцікавитись, коли вручатимуть призи переможцям. З’ясувалось, що конкурс не відбувся, так як надійшла лише одна заявка.

«27 грудня був останній день подачі заявок. Після цього ми мали опрацювати подані заявки. Комісія повинна була вийти на місцевість, переглянути подані заявки, і потім шляхом відкритого голосування комісії прийняти рішення з визначення переможців. Між переможцями повинні були розподілити три місця. Потім, на основі рішення виконкому, переможці повинні були отримати грошові премії. Але надійшла лише одна заявка. Брати її до розгляду не маючи ніякої конкуренції між заявками ми не можемо. Тому грошовий фонд, який був виділений на конкурс, залишиться в бюджеті», - повідомив директор департаменту культури Вінницької міської ради Максим Філанчук.

За словами керівника департаменту, працівники мерії, ще до початку оголошення конкурсу запрошували підприємців брати участь, розносили відповідні листи.

«Працівники департаменту міського господарства звертались до всіх підприємців, які мають приміщення на фасадних лініях вулиць Пирогова і Соборної з пропозицією прикрасити свою споруду, вітрину чи вікно з врахуванням того, що буде оголошено конкурс. Можна було взяти участь в конкурсі і тим самим створити новорічний настрій на центральній вулиці міста. Але, на жаль, маємо такий результат», - констатував М. Філанчук.

Нагадаємо, для переможців встановили призовий фонд: І-е місце – 24845 гривень; ІІ-е місце – 18634 гривень; ІІІ-є місце – 12423 гривень (суми вказані разом з нарахуванням податків).

Як прикрасили вітрини у центрі міста можна переглянути ТУТ.

Конкурс «Новорічний настрій» у Вінниці не відбувся

Вінниця.info