12 серп. 2021 12:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

236

0

Корм Felix для дорослих котів

Корм Felix для дорослих котів

Правильно збалансоване харчування кішки позитивно впливає на її активність і загальне здоров'я


Правильно збалансоване харчування кішки позитивно впливає на її активність і загальне здоров'я. Особливий підхід повинен дотримуватися і при підборі раціону для дорослих особин. Корм для взрослых котов повинен задовольняти такі вимоги:

  • Відповідати смаковим уподобанням і природним потребам організму тварини.
  • Мати натуральний склад.

Кожній тварині харчування підбирається індивідуально. У нормі це має робити ветеринар, який перераховує господареві основні вимоги до корму. Висновок робиться на підставі точного віку, ваги і стану здоров'я вихованця. Наприклад, якщо у кота є алергія, він кастрований чи спостерігається сильна линька, призначається спеціальна дієта. Більшість подібних вимог і збалансованість раціону може забезпечити вологий корм для котів Felix.

Особливості кормів Фелікс

Продукція під брендом Felix розробляється виробником Purina. За склад відповідають досвідчені ветеринари, які знають про особливості організму дорослих котів. Тому серед компонентів кормів немає відходів від переробки продуктів тваринного походження. Це їжа з натуральними м'ясними інгредієнтами, злаками і овочами. Для забезпечення вихованця необхідними корисними речовинами корм збагачується вітамінами і мінерами. Раціон харчування кота з Фелікс має і інші переваги:

  • Великий вибір. Можна підібрати смак в залежності від індивідуальних переваг. Для котів представлені рибні і м'ясні корми, наприклад, з яловичиною, тріскою, індичкою, фореллю, куркою і т.п.
  • Зручність застосування. Фелікс реалізується в упаковках для разового застосування - досить відкрити її і викласти їжу в миску. Вага однієї порції дорівнює 100 грамам.

Кілька порад господарям дорослих котів

В першу чергу відзначимо, що дозування сухого і вологого корму різниться. На упаковці Фелікса вказується, яка кількість їжі в день достатньо для дорослого кота. Визначаючи потрібну кількість корму на один прийом, людині також слід орієнтуватися на активність тварини. Якщо після вживання їжі ви помітили зміни в поведінці вихованця - з'явилися свербіж, линька - спробуйте змінити склад. Можливо, на якийсь інгредієнт виникла алергія - кожна кішка індивідуальна.

Пам'ятайте, що навіть якісне харчування не є панацеєю від хвороб домашньої тварини. Одночасно з використанням корму Felix не забувайте регулярно відвідувати ветеринара, стежити за поведінкою кішки і своєчасно робити щеплення.