4 січ. 2017 17:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

47

0

Коровій майже втричі збільшив премію імені Степана Руданського

Коровій майже втричі збільшив премію імені Степана Руданського

 Голова Вінницької ОДА підписав відповідне розпорядження


Коровій майже втричі збільшив премію імені Степана Руданського

 Голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій 26 грудня 2016 року підписав розпорядження, яким збільшив розмір літературно-мистецької премії імені Степана Руданського.

Документ опубліковано на сайті ОДА.

«Відповідно до статті 22 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою продовження національних традицій сатири і гумору, заохочення літераторів до написання високохудожніх творів цих жанрів, наукових та критичних праць про життєвий і творчий шлях Степана Руданського, творчих колективів та виконавців до популяризації духовної спадщини славного сина українського народу, класика вітчизняної літератури ХІХ століття Степана Руданського та доробків сучасних письменників:

1. Внести зміну до пункту 9 Положення про Всеукраїнську літературно-мистецьку премію імені Степана Руданського, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 13 лютого 2006 року № 44, виклавши його в такій редакції:

«9. Кандидат, який набрав найбільшу кількість голосів, оголошується лауреатом Премії і йому вручається грошова винагорода в сумі 14000 грн. Кандидатам, які посіли друге та третє місце за кількістю набраних голосів, вручаються дипломи і заохочувальні грошові винагороди по 3000 грн. кожному…» - зазначено в розпорядженні.

Попереднім розпорядженням від 13 лютого 2016 року розмір премія була затверджена в розмірі 5 тис. гривень.

Вручення Премії відбувається під час проведення обласного свята сатири і гумору ім. Степана Руданського на Вінниччині.

Вінниця.info