9 черв. 2016 11:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

69

0

Коровій наказав дорожникам і поліції цілодобово контролювати проїзд вантажівок дорогами Вінниччини

Коровій наказав дорожникам і поліції цілодобово контролювати проїзд вантажівок дорогами Вінниччини

 На Вінниччині заборонено проїзд вантажівок у спеку 


Коровій наказав дорожникам і поліції цілодобово контролювати проїзд вантажівок дорогами Вінниччини

 Управління Укртрансбезпеки у Вінницькій області, спільно з Службою автомобільних доріг у Вінницькій області та Управлінням превентивної діяльності ГУ Національної поліції області повинні забезпечити цілодобове здійснення габаритно-вагового контролю з використанням пересувного пункту габаритно-вагового контролю на автомобільних дорогах загального користування області.

Відповідне розпорядження «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування» № 413 3 червня підписав голова ОДА.

Зазначені управління повинні забезпечити:

  • на автомобільних дорогах загального користування обмеження руху автотранспортних засобів загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більше ніж 7 тонн при температурі повітря більше ніж +28ºС;

  • інформувати про обмеження руху автотранспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування в період з червня по вересень поточного року Департамент житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації.

Служба автомобільних доріг у Вінницькій області повинна:

  • здійснити роботу щодо облаштування полоси відводу з організацією дорожнього руху та встановлення відповідних дорожніх знаків для примусового проходження вагового контролю на ділянках автомобільних доріг: М-12 «Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка» 346+00 км, М-12 «Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка» в районі примикання автомобіль-ної дороги Р-17 «Біла Церква-Тетіїв-Липовець-Гуменне», М-12 с. Краснопілка км. 510+750, М-21 «Житомир-Могилів-Подільський» 85+00 км та 218+180 км, а також на автомобільній дорозі Т 02-02 «Могилів-Подільський-Бершадь-Умань» 173+250 км з метою розміщення на них пересувного габаритно-вагового комплексу;

  • встановити інформаційні дорожні знаки обмеження руху автомобільними дорогами загального користування державного значення великовагових транспортних засобів, фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більше 7 тонн з 9.00 до 22.00 год.

Нагадаємо, з 1 червня рух автотранспорту загальною масою понад 24 тонни з навантаженням 7 і більше тонн на вісь за температури повітря 28 градусів тепла і вище заборонено всіма українськими автомобільними дорогами державного значення.

ВИННИЦА.info