24 квіт. 2015 12:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

73

0

Губернатор Вінниччини поїхав на нараду до Порошенка

Губернатор Вінниччини поїхав на нараду до Порошенка

 Обговорюватимуть хід реалізації заходів, спрямованих на зміцнення обороноздатності країни


Губернатор Вінниччини поїхав на нараду до Порошенка

 24 квітня, голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, бере участь у робочій зустрічі Президента України Петра Порошенка з головами обласних, Київської міської державних адміністрацій. Обговорюватимуть хід реалізації заходів, спрямованих на зміцнення обороноздатності країни.

Паро це повідомляє прес-служба Вінницької облдержадміністрації.

Заплановано, що зустріч відбудеться за участі Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, Голови Верховної Ради Володимира Гройсмана, Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова, Голови Служби Безпеки України Валентина Наливайченка, Генерального прокурора України Віктора Шокіна, Голови Державної прикордонної служби України Віктора Назаренка, а також членів Кабінету Міністрів України.

В ході зібрання говоритимуть про стан виконання Указу Президента України «Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції», про відзначення у 2015-му 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни відповідно до Указу Президента України. Окремо зупиняться на темі реалізації заходів, спрямованих на зміцнення обороноздатності країни.

Відповідна тема стане й предметом розмови у Будинку Уряду, де також сьогодні відбудеться нарада з питань матеріально-технічного, ресурсного та іншого забезпечення будівництва фортифікаційних споруд. В ході наради підніматиметься питання будівництва фортифікаційних споруд за участі керівництва Міністерства оборони України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерства інфраструктури, Міністерства аграрної політики та продовольства.

ВИННИЦА.info