25 черв. 2015 15:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

84

0

Коровій скоротив чисельність працівників у двох департаментах ОДА

Коровій скоротив чисельність працівників у двох департаментах ОДА

 Зменшено кількість працівників в департаменті агропромислового розвитку і архітектури


Коровій скоротив чисельність працівників у двох департаментах ОДА

 22 червня голова Вінницької облдержадміністрації підписав розпорядження № 366 Про внесення зміни до розпорядження голови облдержадміністрації від 29 грудня 2012 року № 750, яким передбачена зміна граничної чисельності працівників в двох структурних підрозділах ОДА.

Документ оприлюднений на сайті Вінницької облдержадміністрації.

Відповідно до розпорядження, в Департаменті агропромислового розвитку гранична чисельність працівників становитиме 62 особи. В 2012 році гранична чисельність працівників складала 66 осіб.

В Департамент будівництва, містобудування та архітектури затверджено граничну чисельність працівників 24 особи.

У 2012 році в даному структурному підрозділі ОДА було Управління містобудування та архітектури з граничною чисельністю штату 11 осіб також до складу підрозділу входили працівники Департаменту економіки, будівництва та євроінтеграції з граничною чисельністю 65 працівників.

«Департаменту фінансів облдержадміністрації (Копачевський М.А.) розробити у тижневий термін проект розпорядження голови облдержадміністрації щодо встановлення фонду оплати праці та видатків на утримання структурних підрозділів облдержадміністрації з урахуванням цього розпорядження», - зазначено в розпорядженні.

ВИННИЦА.info