3 квіт. 2015 13:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

30

0

Коровій в Ладижині роздавав подарунки

Коровій в Ладижині роздавав подарунки

 Валерій Коровій з робочою поїздкою відвідав місто Ладижин


Коровій в Ладижині роздавав подарунки

 Голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій з робочою поїздкою відвідав місто Ладижин. Свій візит керівник Вінниччини розпочав з Ладижинського навчально-виховного комплексу № 1, у складі якого з минулого року функціонує дошкільний навчальний заклад.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облдержадміністрації.

Ще донедавна найменші ладижинці відвідували дитячий садочок «Барвінок», але нині він в аварійному стані, тому було прийнято рішення реконструювати частину шкільного приміщення, аби створити для місцевих дошкільнят комфортні умови. Сьогодні ж у новоствореному дитсадку, розрахованому на три групи, виховуються 67 діток.

Оглянувши матеріальну базу закладу, Валерій Коровій подарував для потреб дошкільнят пральну машину. Затим – ознайомився з роботою котельні навчально-виховного комплексу, яка в поточному опалювальному сезоні перейшла на альтернативні види палива. Як повідомив директор НВК, економія від заміщення газу твердим паливом для закладу вже відчутна і становить близько 70 %.

На ефективності таких кроків наголосив і голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій. «За рахунок того, що в минулому році в області були впроваджені енергозберігаючі заходи в бюджетній сфері, економія коштів в середньому за рік склала близько 50 млн. гривень. Це ті 50 мільйонів, які залишились в місцевих бюджетах. Тому цей напрям діяльності треба продовжувати і підтримувати», - підкреслив керівник Вінниччини. 

 У рамках поїздки очільник регіону відвідав також Ладижинське міське територіальне медичне об’єднання, де нещодавно завершено ремонт приймального відділення та відділення екстреної медичної допомоги. Сьогодні вони повністю укомплектовані необхідним обладнанням та функціонують у звичайному режимі. 

 Ознайомившись з роботою установи та поспілкувавшись з медичними працівниками, голова облдержадміністрації презентував колективу оновленого відділення мікрохвильову піч.

 Коровій в Ладижині роздавав подарунки

 Коровій в Ладижині роздавав подарунки - фото 2

 Коровій в Ладижині роздавав подарунки - фото 3

 Коровій в Ладижині роздавав подарунки - фото 4

Коровій в Ладижині роздавав подарунки - фото 5

Коровій в Ладижині роздавав подарунки - фото 6

Коровій в Ладижині роздавав подарунки - фото 7

Коровій в Ладижині роздавав подарунки - фото 8

Коровій в Ладижині роздавав подарунки - фото 9

ВИННИЦА.info