20 листоп. 2015 17:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

48

0

Коровій зняв інтригу, щодо кандидатів на посаду голови Вінницької облради

Коровій зняв інтригу, щодо кандидатів на посаду голови Вінницької облради

 Валерій Коровій розповів про розподілення посад в облраді


Коровій зняв інтригу, щодо кандидатів на посаду голови Вінницької облради

Валерій Коровий відкрив секрет про розподілення посад в облраді. Він також спростував чутки про те, що він претендує на посаду голови ради.

Голова Вінницької ОДА Валерій Коровій спростував чутки про «висунення» його кандидатури на пост голови облради. Більше того, він підтвердив «Реалу», що фракція «БПП « Солідарність »давно визначилася і пропонує іншим депутатам підтримати на цій посаді Анатолія Олійника.

«Посада голови облради мене не цікавить. Точка. На фракції ми всі зробили свій вибір. Мабуть, хтось намагається спеціально поширювати чутки, і близько нічого не мають з істиною. Крім того, я вважаю, що пост першого заступника голови облради обійме депутат від «Батьківщини», а заступника - «радикал», - уточнив Валерій Коровій.

Також він висловив сподівання, як раніше і глава фракції А. Олійник, що демократичні сили зможуть скласти в облраді «коаліцію». Крім «Батьківщини» і РПЛ, він у ній бачить «Самопоміч» та інші фракції демократичного спрямування.

Вранці 20 листопада деякі веб-ресурси повідомили, що «в коридорах влади» говорять про те, що на установчій сесії, запланованої на 27 листопада, депутати будуть обирати голову з кількох кандидатур, у тому числі В. Коровія, лідера облорганізації «Батьківщини» Л. Щербаківський, а також депутатів від БПП - П. Каленича і А. Олійника.

За інформацією «Реалу» від джерела, близького до апарату ВР, попередні домовленості про те, що вінницькі «біло-сердечні» і «радикали», так би мовити, «на даному етапі» погодяться на «пропозицію» від «Солідарності», досягнуті. Нібито така позиція партійного керівництва. Але на місцевому рівні ще можуть бути різні сюрпризи...

РЕАЛ