23 квіт. 2021 11:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

62

0

В Козятині затримали наркодилера-рецидивіста

В Козятині затримали наркодилера-рецидивіста

35-річного зловмисника затримали за місцем проживання під час збуту чергової дози


В Козятині затримали наркодилера-рецидивіста

22 квітня у Козятині поліція затримала раніше судимого торговця мета доном. 35-річного зловмисника затримали за місцем проживання під час збуту чергової дози. У нього слідчі вилучили метадон, марихуану та кошти, отриманні злочинним шляхом.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«За словами начальника Відділення поліції №2 Хмільницького районного відділу поліції Романа Андрущака, в межах розслідування відкритого кримінального провадження за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України поліцейські провели комплекс оперативних заходів і затримати зловмисника під час збутунаркотичних засобів», - зауважують правоохоронці.

За інформацією слідства, 35-річний мешканець Козятина раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Попередньо встановлено, що затриманий нарковмісні препарати привозив зі столиці та продавав їх місцевим наркозалежним. Під час особистого огляду та обшуку його помешкання поліцейські вилучили заборонені медпрепарати, марихуану та гроші, отриманні від їх продажу.

Правопорушник перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу. Готуються матеріали для оголошення йому про підозру.

Слідством розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info