6 лип. 2022 16:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

136

0

Козятинська лікарня змінила п’ять керівників: влада області закликає налагодити роботу медустанови

Козятинська лікарня змінила п’ять керівників: влада області закликає налагодити роботу медустанови

На Вінниччині триває робота щодо підвищення рівня якості медичних послуг на місцях


Козятинська лікарня змінила п’ять керівників: влада області закликає налагодити роботу медустанови

На Вінниччині триває робота щодо підвищення рівня якості медичних послуг на місцях.

Про це повідомила Вінницька обласна державна адміністрація. Сьогодні, в режимі онлайн відбулась зустріч керівництва Департаменту охорони здоров'я та реабілітації ОВА, представників НСЗУ, міського голови Козятина та керівництва Козятинської районної лікарні.

Як зазначила директор Департаменту охорони здоров'я та реабілітації ОВА Ольга Задорожна, мед закладу необхідно налагодити чітку роботу. Це стосується і кадрів, і надання медичних послуг пацієнтам.

Козятинська районна лікарня – опорний лікувальний заклад. За останній час тут змінилося п’ять керівників. Заборгованість з виплати заробітної плати становить - 3,6 мільйонів гривень. Це єдиний заклад в області, де так і не вдалося завершити реконструкцію приймального відділення.

Начальник відділу координації договірної роботи територіальних органів Департаменту договірної роботи НСЗУ Алла Горбатюк під час зустрічі зауважила, що їхня служба стоїть на сторожі життя і здоров'я пацієнтів та їх інтересів. Усі договори укладені з НСЗУ мають бути виконані.

«Козятинська районна лікарня має 17 пакетів з НСЗУ на суму понад 55 млн грн. Уже отримали майже 43 млн грн. До роби закладу є питання, наприклад під час візиту ми побачили, що рентген працює до 14:00 год. Вам потрібно чітко налагодити роботу закладу, аби при перевірці не виникало зайвих питань і не отримали штрафні санкції», - відзначила Алла Горбатюк.

Директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна зауважила, що закладу необхідний кризовий менеджмент.

«Радимо вам посилити роботу в поліклінічному відділені, налагодити роботу відділення екстреної допомоги. Заклад має працювати на пацієнта», - відзначила Ольга Задорожна.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info