3 верес. 2021 14:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

1998

0

Кращі рибні магазини в Києві: де шукати морепродукти на будь-який смак?

Кращі рибні магазини в Києві: де шукати морепродукти на будь-який смак?

Де в Києві можна купити смачні, свіжі морепродукти


Якщо ви не знаєте, де в Києві можна купити смачні, свіжі морепродукти, то цей огляд створений спеціально для вас. Запропоновано широкий асортимент, так що варіанти підійдуть, як потенційним клієнтам, які звикли до преміального якості, так і тим, чий бюджет обмежений. За цим посиланням https://egersund.ua/ru/products/100 можна вигідно придбати сібас. Сторінка постійно поповнюється новими варіантами.

МОРЕПРОДУКТЫ

Egersund Seafood

Якщо ви любите преміальні рибні страви і готові платити великі суми за свіжі морепродукти з норвезьких вод, то заклад Egersund Seafood - це саме те, що вам потрібно. Тут ви знайдете широкий вибір морепродуктів високої якості, які підходять, як для домашнього, так і для ресторанного приготування. На сайті є зручний фільтр, завдяки якому ви можете виконати сортування всіх позицій за назвою і так прискорити, а також спростити вибір.

Переваги Egersund Seafood:

  • висока якість;
  • швидка доставка;
  • відповідність європейським стандартам;
  • індивідуальний підхід.

Своє замовлення ви можете забрати самостійно або ж замовити кур'єрські послуги. Варто відзначити, що ціни за доставку краще уточнювати на офіційному сайті або у консультанта, оскільки значення може варіюватися.

«Рибна лавка»

Це ще один досить відомий магазин, який працює в Києві вже протягом декількох років. Тут ви знайдете різні морепродукти. Є, як бюджетний варіант, так і дорога риба. Все залежить від того, на які фінанси розраховує потенційний покупець і який саме результат він хотів би отримати. По вівторках в період з 12 до 14 «Рибна лавка» дарує кожен третій кілограм будь-якої риби абсолютно безкоштовно. Це дуже вигідна можливість придбати свіжу рибу і при цьому на ній ще заощадити. Також магазин пропонує бонусну програму для своїх потенційних клієнтів. Можна оформити дисконтну карту і використовувати її при кожній покупці.

«Океан Риби»

Якщо ви хочете бюджетно придбати морепродукти, то можна розглянути такий магазин, як «Океан Риби». Важливо відразу ж звернути увагу на те, що тут продається виключно заморожена риба, саме тому на неї встановлені досить низькі розцінки. Ви зможете заощадити, але відразу ж візуально оцінити якість і зовнішній вигляд морепродуктів не вийде, оскільки вони будуть заморожені. Магазин пропонує доставку по місту, але за кур'єрські послуги доведеться додатково заплатити 70 гривень.

Fishmarket

Це ще одна досить поширена по Києву мережу, яка працює вже кілька років. Вона встигла відзначитися позитивною репутацією. Тут є бюджетний і преміальний відділ. Також ви можете зробити замовлення риби онлайн, але доставка буде оформлена тільки через добу. Завантаженість в магазині досить