14 груд. 2016 15:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

77

0

Кращим студентом-винахідником Вінниччини визнали Дмитра Кривого

Кращим студентом-винахідником Вінниччини визнали Дмитра Кривого

 За це студенту четвертого курсу ВНТУ подарували телефон 


Кращим студентом-винахідником Вінниччини визнали Дмитра Кривого

Найкращим студентом Вінницького національного технічного університету у сфері інноваційних розробок визнали слухача четвертого курсу Дмитра Кривого.

«Проводили підсумки навчального року. Визначали, хто з студентів провів найбільше досягнень у сфері ІТ, здобув найбільше перемог в конкурсах, створив унікальні розробки та роботи. Судили також по рівню знань. Перемога для мене стала здивуванням, як і завжди. Я скромна людина, але приємно, що мої старання так високо оцінили», - розповів Дмитро Кривий.

Найкращим студентом ВНТУ Кривого визнали зокрема за перемоги у Національних конкурсах. На «ІТ - Еврика» він зайняв друге місце. У «Завтра.ua»,  який був присвячений сфері кібернетики – перше.

«Я презентував руку-маніпулятор, за допомогою якої можна слідкувати за станом здоров’я людей з обмеженими здібностями. Контролювати зміни під час рухів. Цього року я також їздив до Китаю. Там на одному з виробництв представив свій старт-тап по бізнес-мережі. Завдяки ній великим підприємцям буде зручно вести свої справи знаходити компаньйонів та спілкуватися з ними», - додав Дмитро.

Окрім визнання кращим студентом, Дмитру подарували дорогий смартфон.

«Телефон презентував один з спонсорів. Дуже вчасно, у мене вже була непогана модель. Але нею я користувався близько двох  років. Новий мобільний набагато функціональні ший. Свій старий телефон я вирішив подарувати батькові, або молодшій сестрі», - зауважив Дмитро.

Фото з соцмереж

Вінниця.info