29 берез. 2023 14:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

126

0

Крутий розворот: У Вінниці на перехресті Skoda та BMW не поділили дорогу

Крутий розворот: У Вінниці на перехресті Skoda та BMW не поділили дорогу

У результаті створеної ситуації на дорозі, водій чорного позашляховика не впорався із керуванням, вилетів на тротуар та мало не збив пішоходів


Крутий розворот: У Вінниці на перехресті Skoda та BMW не поділили дорогу

У Вінниці 25 березня о 16:04 трапився вражаючий інцидент на перехресті Немирівського шосе та вулиці Гетьмана Мазепи за участі автомобілів Skoda та BMW.

Про це повідомляє Ситуаційний центр м. Вінниці.

Водій автомобіля Skoda, виконуючи маневр повороту ліворуч, не надав перевагу у русі зустрічному транспортному засобу, а саме автомобілю BMW.

У результаті створеної ситуації на дорозі, водій чорного позашляховика не впорався із керуванням, вилетів на тротуар та мало не збив пішоходів.

В свою чергу кермувальник Skoda не зупиняючись поїхав у напрямку Немирівського шосе. До місця події було викликано патрульних.

Охоронці порядку повідомили, що водія легковика, зрештою, розшукано, його запросили в Управління патрульної поліції для з’ясування усіх обставин.

«Шановні водії! Не нехтуйте власною безпекою та безпекою інших учасників дорожнього руху! Дотримуйтесь ПДР! Не поспішайте! Будьте уважні та обережні!», - йдеться в повідомленні.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, відео Ситуаційного центру м. Вінниці