22 серп. 2019 09:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

59

0

Критерії вибору мережевого шуруповерта

Критерії вибору мережевого шуруповерта

Критерії вибору мережевого шуруповерта


Якісний шуруповерт — надійний помічник в будівництві і ремонті. Він набагато надійніший від акумуляторних моделей, так як не потребує підзарядки, тому може використовуватися практично без обмежень. Необхідну модель ви можете знайти на сторінці https://allo.ua/ru/shurupoverty/pitanie_shurupovert-set/.

Мета покупки пристрою

Критерії вибору мережевого шуруповерта

Електродриль поступається шуруповерту, так як не має можливості регулювання крутного моменту, що дуже важливо при виконанні робіт. У побутових умовах використовується недорогий інструмент з мінімальною потужністю і крутним моментом. Фахівцям з ремонту потрібен потужний електроінструмент, готовий до високих навантажень.

Головні моменти вибору

З основних характеристик обладнання виділяють:

  • потужність — показник, що впливає на продуктивність;
  • кількість обертів — діапазон може бути великим: від 400-600 об./хв для аматорських моделей і до 4000 об./хв для вузько професійних пристроїв;
  • кількість режимів (1 або 2) — другий тип дозволяє змінювати кількість обертів для свердління чи закручування;
  • наявність функції реверсу — допомагає в відкручуванні;
  • патрон — цанговий, ключовий, ключовий;
  • комплектація — кейс, набір насадок.

Сучасні виробники випускають мережеві шуруповерти, готові до великих навантажень. Навіть якісні побутові моделі практично не поступаються професійним в плані потужності і довговічності.

Тому краще придбати електроінструмент від відомого бренду. Знамениті фірми гарантують ергономічність, безпеку, тривалий термін служби приладу. Це електрообладнання від компаній Макіта, Дніпро, Бош, Метабо.