12 січ. 2016 09:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

62

0

Кубок Поділля відкрив легкоатлетичний сезон на Вінниччині

Кубок Поділля відкрив легкоатлетичний сезон на Вінниччині

 На Вінниччині відкрили легкоатлетичний сезон


Кубок Поділля відкрив легкоатлетичний сезон на Вінниччині

 9 – 10 січня, у вінницькому манежі «Колос» за підтримки обласного відділення НОК України відбувся традиційний Кубок Поділля з легкої атлетики. Він мав статус відкриття легкоатлетичного сезону.

Про це повідомляє Відділення національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області.

В змаганнях взяли участь близько 250 учасників з Житомирської, Хмельницької і Вінницької областей. На старт виходили спортсмени 1999 – 2000 р.н. Медалі розігрувалися практично в усіх видах легкої атлетики, окрім потрійного стрибка і стрибків із жердиною.

Кубки відділення НОК України Вінницької області отримали спортсмени, які показали найвищі результати. Це стрибунка у висоту Олена Жмур, яка перемогла в двох вікових категоріях, і бігуни Андрій Краківський (на дистанції 800 метрів) та Василь Таран (60 метрів). Всі троє – вінничани.

– Це не перше моє вагоме досягнення. Раніше я була призеркою чемпіонатів України, – розповіла 14-річна кандидат у майстри спорту Олена Жмур.

Нагородження проводили голова відділення НОК України Вінницької області Павло Хникін, чемпіонка світу серед ветеранів Наталя Сорокіна, керівник змагань Володимир Прошин і провідні вінницькі тренери з легкої атлетики.

– Шкода, що Кубок Поділля нині вже не такий масовий і престижний, як було колись. Раніше на ньому були представлені різні регіони України і навіть країни СНД. З часом ми намагатимемося підвищити рівень змагань, щоб вони знову стали всеукраїнськими, – сказав Павло Хникін.

Кубок Поділля відкрив легкоатлетичний сезон на Вінниччині 

Кубок Поділля відкрив легкоатлетичний сезон на Вінниччині - фото 2

Кубок Поділля відкрив легкоатлетичний сезон на Вінниччині - фото 3

 Кубок Поділля відкрив легкоатлетичний сезон на Вінниччині - фото 4

 Кубок Поділля відкрив легкоатлетичний сезон на Вінниччині - фото 5

ВИННИЦА.info