15 жовт. 2014 16:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

54

0

Кудіяров знову травмував голову

Кудіяров знову травмував голову

 Цього разу в ДТП


Кудіяров знову травмував голову

 14 жовтня о 20 годині вечора на виїзді з м. Шаргород сталась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої троє громадян отримали легкі травми. Учасники ДТП в міліцію повідомили тільки наступного дня.

В ДТП постраждав Вадим Кудіяров, який є кандидатом в депутати від партії «Батьківщина», він вдарився головою і розбив носа. В. Кудіяров вирішив, що на нього скоїли замах, бо мовляв в ДТП винен водій позашляховика, який створив аварійну ситуацію, після того їх «ВАЗ» з’їхав в кювет перекинувся і вдарився в дерево.

Як прокоментувала керівник сектору зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області Анна Олійник, вчора, 14 жовтня, ні на номер «102» міліції, ні до Державтоінспекції не надходило повідомлення про скоєння ДТП біля Шаргороду. Тому працівники міліції на місце ДТП не виїжджали. Сьогодні, 15 жовтня представник Кудіярова звернувся до міліції з заявою про скоєння проти нього кримінального правопорушення. Зараз проводиться дослідча перевірка, буде дана правова оцінка по даній інформації.

Цікавий факт, що сайт, який належить колишнім вінницьким «регіоналам» першим подав інформацію про ДТП, в яку потрапив Вадим Кудіяров з гучним заголовком «Скоєно замах на кандидата в депутати». Виникає питання відколи затяті політичні опоненти так турбуються один про одного.

ВИННИЦА.info


0
0