25 черв. 2014 17:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

66

0

Кудіярова взяли на вимаганні з Антонець 100 тисяч доларівв за посаду (оновлено)

Кудіярова взяли на вимаганні з Антонець 100 тисяч доларівв за посаду (оновлено)

 Керівник вінницької "Батьківщини молодої" за ці гроші обіцяв Тетяні Антонець, що вона залишиться на посаді головного лікаря обласної дитячої лікарні


Кудіярова взяли на вимаганні з Антонець 100 тисяч доларівв за посаду (оновлено)

Співробітники міліції 25 червня затримали керівника вінницької громадської організації "Батьківщина молода" Вадима Кудіярова за підозрою у вимаганні 100 тисяч доларів за сприяння Тетяні Антонець у продовженні контракту на посаді головного лікаря Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні.

Як пише сектор зв’язків з громадськістю Управління Міністерства внутрішніх справ, 19 червня до Слідчого управління УМВС звернулась посадовець вінницького лікувального закладу (Тетяна Антонець - авт.) із заявою про те, що голова однієї з громадських організацій Вінниччини (Вадим Кудіяров - авт.) підбурює її до надання неправомірної вигоди в сумі 75 тисяч доларів начебто для судді за прийняття позитивного рішення у цивільній справі.

За словами першого заступника начальника УМВС Юрія Педоса, до Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено відомості про вчинення злочину, передбаченого ч.4 ст.27 ч.3 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

25 червня під час передачі частини неправомірної вигоди в сумі 25 тисяч доларів працівниками міліції був затриманий громадянин, який, за попередніми даними, діяв за вказівкою голови громадської організації (Кудіярова) та мав передати йому вказану суму. Кошти вилучені.

Голова громадської організації (Кудіяров), який, до того ж є членом антикорупційного комітету при Вінницькій облраді та посередник в отриманні неправомірної вигоди затримані.

Триває досудове розслідування.

 Нагадаємо, що 25-річний Вадим Кудіяров засвітився у активній громадській діяльності кілька років тому. Найчастіше його прізвище лунало у зв’язку з Євромайданом, після подій якого він "записався" до складу місцевого Антикорупційного комітету при голові облради Сергієві Свитку. У квітні його нагородила орденом «За оборону Євромайдану 2013-2014 років» сама Юлія Тимошенко.

 Кудіярова взяли на вимаганні з Антонець 100 тисяч доларівв за посаду (оновлено)

У квітні Кудіяров став учасником ще одно конфлікту біля будівлі Вінницької обласної ради. Тоді, поки депутати приймали рішення й ділили 3,2 мільйони гривень залишку на рахунках обласного бюджету, що виникли на 1 січня, на вході у будівлю відбувалися сутичка між представниками "Вінницької самооборони" та козаками Воловодюка з "ультрасами" Кудіярова, у результаті яких Кудіяров отримав кілька ударів по обличчю, а міліці довелось затримати півтора десятки "особливо буйних".

 ВИННИЦА.info


0
0